anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Afisaj incorect pret abonament in aplicatie

andrei1337
Începător

Bună ziua.

Mi-am reinnoit abonamentul pe 03.09 și am ales optiunea cu 5.5 euro pe luna însă in aplicație scrie ca trebuie sa plătesc 11 euro pe luna. 

În contract scrie 5.5.

A mai pățit cineva ceva similar?

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@andrei1337: Bun venit în Comunitate. Nu e o problemă. Abonamentul este de 11€, dar redus cu 50%. Nu este abonament de 5,5€. Vei vedea această informație inclusiv pe factură. Se va actualiza inclusiv în aplicație valoarea corectă, însă abonamentul ales este cel de 11€.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că vor mai trece câteva zile până se vor actualiza informațiile, adică minim 48. de ore.

Baftă!

Jay
Campion certificat

Salut!
Depinde cand ai data de facturare, deoarece pana la emiterea facturii, cand intra in vigoare noul abonament, se afiseaza abonamentul actual.. Eu am modificat abonamentul pe 13 iulie, iar factura s-a emis in 7 august si din 6 august, cand se primesc resursele pentru urmatoarea luna, au inceput modificarile de pret si resurse.. 

La mine a scris 10 € pana la urmatoarea factura si apoi Fun 11, cost 9 €

D_Sam
Începător

Salut, 

Aceeași problemă...doar ca pentru abonamentul de 15 euro care ar fi trebuit redus cu 50% dar in aplicație apare la preț întreg. Explicațiile celor de Orange sunt amuzante si ciudate...in cel mai bun caz. 

Asta este răspunsul de pe chatbot:

"Buna! Iti multumesc ca ne-ai scris in aceasta sectiune! Imi pare rau pentru aceasta situatie neplacuta! Din pacate in acest moment intampinam o eroare legata de aplicarea reducerii de 50% pentru abonamentele modificate online, insa te asigur ca aceasta se afla in atentia colegilor din departamentul tehnic ce lucreaza la remedierea situatiei intr-un timp cat mai redus. Ulterior se vor face corectiile necesare legate de reducere.
Pentru a veni in ajutorul tau, ca si exceptie pentru aceasta situatie neplacuta, ti-am alocat o reducere in valoare de 10 euro ce se va regasi pe urmatoarea factura emisa. Iti multumim pentru intelegere!
In cazul in care te mai putem ajuta cu alte informatii sau intampini probleme, nu ezita sa ne contactezi in aceasta sectiune si te vom ajuta cu mare drag! Iti doresc o zi cat mai placuta!"

SI TOATE ASTEA  PE FONDUL NUMEROASELOR  RECLAME   PE TV SI ONLINE  DE PROMOVAREA  ACESTOR OFERTE DE REDUCERE CU 50%....