la 14-11-2025 06:32 AM
Buna dimineata,
Cum transfer contul de netflix pe care il am la ora actuala pe contuld e my orange ca sa nu mai platesc si abonamentul initial ?
la 14-11-2025 07:18 AM
Neata @DanielD01
Verifica informatiile de mai jos:
"Intră în contul tău Orange, accesează secțiunea Netflix și urmează pașii descriși acolo sau trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX BASIC, NETFLIX STANDARD sau NETFLIX PREMIUM, in funcție de planul tarifar pe care il dorești, de pe un număr de abonament Orange.
Poți modifica sau dezactiva abonamentul Netflix în orice moment, după prima lună de facturare, dacă accesezi secțiunea Netflix din contul tău Orange sau poți modifica abonamentul direct de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”.
Oferta Netflix este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.
Dacă ai un cont Netflix existent, îl poți conecta la oferta Orange la finalizarea procesului de activare Netflix. Vei continua să fii taxat separat pentru orice cont Netflix existent până când conectezi acel cont la oferta Orange. Pentru orice întrebări legate de facturare pentru un cont Netflix existent, te rugăm să contactezi direct Netflix.
Anularea serviciului Netflix ca parte a ofertei Orange nu va anula automat niciun cont Netflix preexistent, iar Netflix va relua automat taxarea contului respectiv prin metoda de plată pe care o aveai setată anterior pentru acel cont. Dacă vrei să vezi detaliile abonamentului tău Netflix, accesează secțiunea „Cont” de pe site-ul netflix.com"
Sursa Activare NETFLIX
Te asteptam sa ne spui daca ai reusit!☀️
la 14-11-2025 04:21 PM
Buna ziua!
Revin.
1. Dacă ai un cont Netflix existent, îl poți conecta la oferta Orange la finalizarea procesului de activare Netflix ... Cum ?
2. Dacă ai un cont Netflix existent, îl poți conecta la oferta Orange la finalizarea procesului de activare Netflix
De unde accesez ? Nu gasesc ? Mentionez ca nu pot accesa nici devino admin... chiar daca nu am modificat nimic si parola ar fi trebuit sa fie cele 6 cifre sin seris CI meu... parola nu este valabila imi spune.
la 25-11-2025 11:29 AM
Daniel, s-a rezolvat situația cu contul Netflix?
la 25-11-2025 03:00 PM
Buna ziua!
Nu am rezolvat in sens ca transfer. Am inchis contul vechi adica am sistat plata si am facut unul nou. Eu voiam sa preiau contul vechi sa am listele etc.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor