la 26-11-2024 05:41 PM - editat ultima oară la 27-11-2024 08:47 AM de DanielaH
Buna ziua, in urma unei oferte am fost de acord sa prelungesc abonamentul cu 24 de luni luand si un telefon A55. Telefonul dupa o saptamana s-a stricat si a fost trimis in service. Zilele au trecut si au venit cu o rezolutie ca nu se mai poate face si sa fie inlocuit cu acelasi telefon de la Magazinul Online. Eu nu mai vreau acest tip de telefon. Vroiam alt model si sa pun diferenta. Capetele luminate nu au fost de acord si am decis sa renunt la prelungirea abonamentului si sa inapoiez telefonul stricat si sa-mi inapoieze avansul. In urma sesizarii nu au fost de acord invocand ca au trecut 14zile. NU ESTE VINA MEA CA AU TRECUT 14ZILE!!! Telefonul s-a stricat dupa o saptamana. Platesc servicii si nu beneficiez de ele. Este o RUSINE ORANGE. NU SUNT EU DE VINA PT SITUATIA CREATA. Dupa mine il trimiteam inapoi imediat dar era in service. Orage ma obliga sa continui ceva ce eu nu mai vreau din cauza nesimtirii. Multe operatoare mi-au dat dreptate. Sefii sunt cu capetele mari si isi bat joc de oameni. In loc sa-mi ofere sprijin ei pt situatia creeata nu sa ma oblice ceva...ce eu nu mai vreau. Actualmente nu beneficiez de nimik, telefonul stricat dar banii imi cer pe ceva aberant. Voi scrie in tot mediul online ca oamenii sa fuga de ORANGE. Am avut incredere ca inteleg ca nu este vina mea, sa-mi ofere sprijin. Tot ei ma obliga sa platesc un abonament si un telefon stricat. Nu este vina mea ca au trecut 14zile! Cer AJUTORRR....Multumesc
la 26-11-2024 08:12 PM
Pt faptul ca nu accepta sa nu mai prelungesc abonamentul din cauza ca au trecut acele 14zile , parca din vina mea....plus am pkatit servicii, avans pt acel telefon. Le-am facut o propunere sa pot achizitiona un alt telen, nu au fost de acord .Ma repet....NU ESTE VINA MEA!!!
la 26-11-2024 08:13 PM
Eu nu mai vreau acel model...!!!Nu ne intelegem....????!!!
la 26-11-2024 08:19 PM
E dreptul meu sa refuz prelungirea contractului.Nu sunt eu de vina pt depasirea celor 14zile! Pulus ca facturile au curs in acest timp. Doar in tara asta se poate intampla asta...impuneri, impuneri si bani. Marchetingul acestei companii este intr-o directie gresita iar atitudinea fata de abonatii sai este de neconceput in anul 2024.Multumesc
la 29-11-2024 08:51 AM
Daaa cum sa nu...e doar vina mea ca platesc bani pe ce nu ma folosesc!!!
la 26-11-2024 08:37 PM
Salutare!
Nu știu ce să zic, dar era bine să-l dai retur în cele 14 zile. Dacă te-ai răzgândit, asta este.
Telefoanele Samsung sunt în general slabe, și eu sunt de aceeași părere, doar că după ce ți s-a schimbat și nu mai vrei deloc, este alegerea ta. Ei și-au făcut treabă!
Baftă!
la 26-11-2024 08:41 PM
Sunt de acord ca si-au facut treaba...dar termenul a expirat..si nu e vina mea!A stat doua zile pe la magazinul care l-a trimis la servis, a mai stat si pe acolo o sapt si ceva plus saptamana inainte sa se strice. Nu a stat la mine insertar si am fost nehotarat ce sa fac...
la 26-11-2024 08:45 PM
E telefonul sotiei, ea si-a dorit Orange.Nu este ok, am 50 de ani asa ceva...fara cuvinte!!
la 26-11-2024 08:52 PM
Daca nu se strica nu era nici o problema.Faptul ca nu am beneficiat pentru ce am platit , si nevinovat eu pt perioada de 14zile care s-au scurs din vina incopetentei altora si atitudinea unor operatori m-a facut sa renunt la "bataia de joc"cum este si normal.Repet nu este vina mea pentru depasirea termenului.Doresc doar alt telefon la alti bani si totul se rezolva..Este exact ca intr-o relatie...daca dai grei cu un una nu, viitoarea n-o mai vrei la fel..
la 26-11-2024 09:43 PM
Salutare,
In situatia expusa eu inteleg ca sunt doua probleme diferite pe care as vrea sa le analizam separat:
1. ati prelungit un abonament
2. ati cumparat un telefon
Inteleg ca telefonul s-a stricat, ca ati primit unul nou in urma imposibilitatii de a-l repara, ca au trecut cele 14 zile pe care le aveti pentru retragere din contract si ca vreti un alt model, nu cel pe care l-ati achizitionat deja.
Acum imi dau si eu cu parerea in calitate de client Orange neafiliat in vreun fel cu aceasta companie:
Normele astea au fost totusi gandite ca sa limiteze, pe cat posibil, abuzurile. Printre foarte multe situatii similare, este posibil sa se strecoare si cate o neplacere (ca sa nu zic ghinion).
Am trecut prin multe momente neplacute, am destule experiente urate, insa in situatia dumneavoastra chiar nu vad vreun abuz. In plan personal imi pare rau pentru necazul prin care treceti. Obiectiv insa, nu este nici vina Orange, nici vina dumneavoastra. E una din situatiile in care nu prea aveti ce face. Incerc sa fac o gluma amara: este ca la masina noua: daca ati apucat sa iesiti cu ea pe poarta reprezentantei, ati pierdut bani fie ca vreti, fie ca nu. Reprezentanta nu o va primi inapoi pentru alta plus diferenta.
la 26-11-2024 10:59 PM
Am fost sunat sa prelungesc abonamentul dupa perioada contractuala cu posibilitatea de a cumpara un telefon la oferta.Telefonul A55 s-a stricat dupa o saptamana .A fost trimis la servis si constatat ca nu se mai poate face.Intre timp perioada s-a scurs nu din vina mea. Doresc renuntarea la inlocuirea telefonului si a prelungirii din cauza atitudinii angajatilor Orange. Mi-au zis ca pot renunta daca platesc acea taxa de 900ron.Nu este vina mea,ma repet pt scurgerea celor 14zile si impunera gategorica a operatorului.Au fost foci la Orange care mi-au dat dreptate.Abonamentul a fost marit dupa prelungire iar eu nu am putut sa beneficiez de servicile platite, telefonul si abonament.Cred ca m-am facut inteles...Multumesc
la 27-11-2024 05:02 PM
Nu s-a produs nici o incalcare contractuala. Primesti banii inapoi sau alt dispozitiv de acelasi fel. In contractul de prelungire sunt specificate conditile anularii ofertei, respectiv tu aveai 14 zile la dispozitie sa te retragi. Daca ti s-a stricat telefonul asa de repede, de ce nu te-ai retras atunci? L-ai trimis in service pentru ce, daca tot voiai sa il schimbi cu alt model mai performant si sa achiti diferenta? Nici tu nu stii ce-ai vrut defapt.
la 27-11-2024 11:01 PM
Asa crezi tu....n-ai inteles nimic!Imi pare rau.Daca ti se intampka tie nu mai afirmai asta...Informare-citeste mesajele anterioare.Multumesc Daca voua vi se pare normal sa platesc ceva...de care nu am beneficiat, nu mai am nimic de spus...ESTE O BATAIE DE JOC PENTRU CA MA OBLIGA SA RAMAN ABONAT IN GUNOIUL LOR. MA REPET...NU ESTE VINA MEA PENTRU TERMENUL DEPASIT...CE **beep** NU NE INTELEGEM...???!!!Multumesc
la 28-11-2024 07:59 AM
Deci este vina Orange ca Samsung a trimis (sigilat) un produs defect? Asa faci si cu masina cand se arde un bec? Imi pare rau pentru tine (sincer), dar trebuie sa-ti asumi decizia si sa lasi copilarismele. Contractul de servicii nu se suspenda atunci cand aparatul este in service.
PS: in 2015 am achizitionat un telefon cu Windows. Niciun operator din Romania nu-si avea propria aplicatie pe acel sistem de operare. Si toti ofereau diverse beneficii pentru platitle prin aplicatiile proprii. Oare crezi ca era motiv sa reziliez pentru treaba asta? Ghinion: m-a interesat cum functioneaza telefonul si cum primesc semnalul.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor