la 07-05-2023 07:29 AM - editat ultima oară la 09-05-2023 09:07 AM de DanielaH
Bună ziua!
Am făcut două reîncărcări din Piniata Party și am primit doar pentru o reîncărcare, o să primesc și pentru cealaltă reîncărcare sau nu?
Mulțumesc!
la 07-05-2023 07:59 AM
@Stefan0916: Ai activat vreo extraopțiune din credit sau ai încărcat credit de minim 5€? De pe aplicația MyOrange a telefonului ssu altă metodă de reîncărcare? Te așteptăm cu detalii.
Ca să știi, indiferent că activezi extraopțiune cu minute, cu internet sau credit direct , "Acțiunea “Reîncărcare PrePay cu opțiune de minimum 5 euro”va fi recompensată cu 5 Pinate care valorează 60 puncte fiecare și se acordă pentru fiecare dintre primele 3 reîncărcări efectuate cu success din cont în decursul unei luni calendaristice din perioada Campaniei. Reîncărcarea este considerată eligibilă doar dacă este efectuată direct din aplicația My Orange de pe telefonul mobil și nu sunt luate în calcul reîncărcările programate."
Numai bine.
la 07-05-2023 07:59 AM
@Stefan0916: Ai activat vreo extraopțiune din credit sau ai încărcat credit de minim 5€? De pe aplicația MyOrange a telefonului ssu altă metodă de reîncărcare? Te așteptăm cu detalii.
Ca să știi, indiferent că activezi extraopțiune cu minute, cu internet sau credit direct , "Acțiunea “Reîncărcare PrePay cu opțiune de minimum 5 euro”va fi recompensată cu 5 Pinate care valorează 60 puncte fiecare și se acordă pentru fiecare dintre primele 3 reîncărcări efectuate cu success din cont în decursul unei luni calendaristice din perioada Campaniei. Reîncărcarea este considerată eligibilă doar dacă este efectuată direct din aplicația My Orange de pe telefonul mobil și nu sunt luate în calcul reîncărcările programate."
Numai bine.
la 07-05-2023 08:09 AM
Acum le-am primit, au venit cu întârziere piniatele
Mulțumesc!
la 07-05-2023 08:20 AM
Atunci e ok. Se mai întâmplă să nu reacționeze instant, dar dacă trebuie primite (ești eligibil să le primești) atunci le vei primi. Numai bine.
Te așteptăm și cu alte contribuții în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor