anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Profesionalismul la cote maxime

Virgil1
Explorator entuziast

Am sesizat o problemă care din păcate a rămas fără rezolvare,însă întreb  dacă vi s a întâmplat sa începeți discuția on line cu un operator după care sa fi pasat ulterior la încă trei total nepregătiți 

Screenshot_20250510_173440_My Orange.jpg

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

De regulă am rezolvat, chiar dacă uneori mai greoi. Cu ani în urmă, majoritatea lucrurilor se rezolvau destul de repede, lucru ce nu prea se mai întâmplă și acum.

Destul de neplăcut!

MihaiC99
Campion

Salut,

Am fost transferat către 7 operatori pe chat, fără să primesc nicio soluție concretă pentru problema mea.

Ce am făcut? Am renunțat la conversația de pe chat și am luat legătura direct cu departamentul tehnic apelând serviciul clienți telefonic.

Rezultatul? Problema a fost rezolvată imediat.

Concluzia: dacă vezi că o conversație pe chat bate pasul pe loc, nu ezita să încerci alte canale de comunicare cu furnizorul.

Te referi la problema legată de opțiunea cadou Bonus Pocus sau la altă problemă?

RafaHelper
#StarMember

Salut @Virgil1l, 

Cel mai probabil ai dreptate, nu înțeleg nici eu acest sistem in care un caz e trecut prin 10 agenți.

MihaiC99
Campion

Ar fi interesant să descoperim că, de fapt, interacțiunile noastre nu au loc cu operatori umani, ci cu sisteme automate, cum ar fi chatboturile.🙂