la 15-02-2025 03:56 PM
Bună ziua,
In luna Septembrie bunica mea s-a trezit la ușă cu “ niste unii “ de la Orange, care au păcălit-o ca ii trag fibra optica pentru internet de mare viteza și telefonie fixa prin satelit și o să-i dea cadou telefon și cine știe ce “ crătiti și oale “. Tin sa precizez ca are 95 de ani și are “ mare nevoie de internet de mare viteza “. L-am sunat pe Dul Silviu care se identifică ca fiind din VL reprezentat Orange și care are drept obiectiv păcălirea persoanelor în vârstă pentru a-și atinge numărul de clienți cablati, am vorbit la câteva zile distanță cu dumnealui și explicându-i ca această cablare nu își are rostul, s-a dovedit destul de înțelegător și ca ne va ajuta să anulăm contractul. Dar ce să vezi? Surpriză, acest lucru nu s-a intamplat. Am zis ok, am luat bunica de braț și am mers cu ea la Orange Store sa încercăm să vedem ce se poate face. Doar ca și aici nu s-a intamplat mare lucru. Au făcut și dânșii o reclamație după cele relatate de noi, iar răspunsul primit prin e-mail a fost ca să facă bunica o cerere pentru anulare. La 95 de ani nu știe nici să se semneze ( eu nu stiu cum a semnat, dacă a semnat vreun contract ceva ). Așadar, suntem în perioada de contract și 2 ani trebuie sa plătim un contract pentru internet de mare viteza de la o companie care se vrea sa fie numărul 1 la înșelat bătrâni și care dacă vrei sa încerci sa anulezi o idioțenie de contract, ți se pun bețe în roate ca de, ei trebuie sa încaseze.
Dacă vrea cineva telefonul Dului care înșeală bătrâni acesta este: zero șapte cinci cinci unu trei cinci unu patru cinci. M-am mai gândit să fac reclamație la ANPC dar parcă văd și aici o să o pună pe bunică-mea să facă cine știe ce fel de reclamație. Sau dacă aveți o altă idee sunt deschis.
Multumesc.
la 15-02-2025 04:34 PM
Bună ziua!
Puteți depune din secțiunea Contact o sesizare direct la Orange, nu la un anume magazin Orange, pentru că este clar că după ce au trecut 24 de ore, cei de acolo nu mai au ce face. Este o faptă regretabilă care se datorează unor angajați zeloși, care vor să-și atingă targetul. Din păcate, asta se întâmplă la toți, nu doar la Orange!
Sper să reușiți!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor