anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix & Youtube cadou

SavitarBky
Junior entuziast

Salut.Am portat un numar pe Orange si am primit cadou Netflix si Youtube cadou timp de 3 luni.Intrebarile mele sunt urmatoarele :
- Am deja un cont de Netflix Standard . Pentru a benificia de 3 luni de gratuitate, trebuie selectat din lista, planul standard sau se poate si Premium? Dupa cele 3 luni se activeaza cardul meu la loc pentru plata serviciilor? Defapt scrie ca se activeaza pentru lunile 1, 6 si 12.
- La Youtube, nu am plan activ de premium. Dupa cele 3 luni , voi fi taxat pe factura sau doar se va intrerupe serviciul de Youtube Premium?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Salut @SavitarBky 

Pentru mai multe detalii despre Serviciul Netflix ai o pagina dedicata cu o prezentare foarte buna inclusiv răspunsuri la cele mai frecvente întrebări in parte de jos a pagini: https://www.orange.ro/netflix/ 

In legătura cu întrebarea ta ai răspunsul mai jos: 

Dacă am un abonament de voce care este eligibil de Netflix 3 luni cadou, cum pot beneficia de această ofertă?

Ai la dispoziție 60 de zile de la semnarea contractului pentru a beneficia de unul din abonamentele Netflix Basic, Standard sau Premium cu 100% reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea opțiunii dorite. Prețul abonamentului este de 5.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Basic, de 10.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Standard, respectiv 13.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Premium. Poți beneficia de această promoție cât timp vei păstra vei păstra serviciul de voce mobilă eligibil. Oferta Netflix 3 luni cadou este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.

Pentru a te bucura de acces la Netflix la preț promoțional trebuie să parcurgi procesul de activare Netflix prin trimiterea unui SMS la 3520 cu textul NETFLIX BASIC, NETFLIX STANDARD sau NETFLIX PREMIUM de pe numărul de abonament de voce pe care beneficiezi de promoție sau intrând în contul Orange de pe care gestionezi codul de abonat eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și urmează pașii descriși mai jos.

Autentifică-te în My Orange cu datele contului tău Orange de pe care gestionezi codul de client eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.

Accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată, dacă ai drepturi de admin.

RafaHelper_1-1764068094926.png

Selectează abonamentul marcat cu simbolul “Netflix 3 luni cadou”.

RafaHelper_2-1764068120200.png

Alege abonamentul Netflix pentru care vei beneficia de reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea ofertei dorite.

RafaHelper_3-1764068171232.png

Alege numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a ofertei Netflix.

RafaHelper_4-1764068196800.png

La fel ca pentru Netflix ai si pentru YouTube o pagina dedicata: https://www.orange.ro/youtube-premium/
Pașii pentru activare sunt asemănătorii si ii regăsești mai jos:

Dacă am un abonament din oferta Orange care este eligibil pentru YouTube Premium 3 luni cadou, cum pot beneficia de acestă ofertă?

Ai la dispoziție 60 de zile de la semnarea contractului pentru a beneficia de YouTube Premium cu 100% reducere în primele 3 luni de la activarea opțiunii. Prețul abonamentului este de 5.27 euro/lună (TVA inclus). Poți beneficia de această promoție cât timp vei păstra serviciul eligibil pentru această ofertă. Pentru a te bucura de acces la YouTube Premium la preț promoțional trebuie să asociezi opțiunea YouTube Premium cu un cont Google. Intră în contul Orange de pe care gestionezi codul de abonat eligibil de oferta YouTube Premium 3 luni cadou și urmează pașii descriși mai jos:

Autentifică-te în My Orange cu datele contului tău Orange de pe care gestionezi codul de client eligibil de oferta YouTube Premium 3 luni cadou și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.
Accesează bannerul YouTube Premium și vei ajunge în pagina dedicată, dacă ai drepturi de admin
ecran My Orange.

RafaHelper_5-1764068380914.png

Selectează abonamentul marcat cu simbolul “YouTube Premium 3 luni cadou”.

RafaHelper_6-1764068409260.png

Alege opțiunea YouTube Premium pentru care vei beneficia de reducere în primele 3 luni de la activarea ofertei dorite.

RafaHelper_7-1764068480288.png

Pentru a putea beneficia de YouTube Premium din oferta Orange, autentifică-te cu datele unui cont Google pe care nu ai deja activat YouTube Premium.
După autentificarea cu datele contului Google, pentru a finaliza activarea opțiunii YouTube Premium trebuie doar să mai introduci un cod de verificare. Dacă ai ales să activezi opțiunea YouTube Premium pe un număr de voce, la click pe butonul “Trimite cod”, vei primi un SMS cu codul de verificare pe numărul de voce peste care se va activa oferta YouTube Premium. Dacă ai ales să activezi opțiunea YouTube Premium pe un abonament de TV sau internet fix, trebuie să alegi apoi un număr de telefon pe care vrei să primești SMS-ul cu codul de verificare.
După ce ai validat codul de verificare, vei primi confimarea că oferta YouTube Premium 3 luni cadou a fost activată cu succes.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu, după cele 3 luni, vei fi taxat pe factură, atât pentru Netflix, cât și pentru YouTube Premium. La Netflix poți alege gratuit planul pe care îl ai inclus în abonament. Dacă alegi altceva, te taxează!

Succes!

SavitarBky
Junior entuziast

Se pare că se oferă în lunile 1, 6 și 12 ale abonamentului . Cred că doar atunci se plătește automat prin Orange . Eu am deja cont Netflix Standard , de 11 euro și nu știu dacă se vor trece serviciile pe factura Orange sau doar în lunile respective se va face plata din contul Orange. 

Iar la YouTube premium eram curios daca după perioada de 3 luni se va factura pe Orange , mă va pune sa bag cardul la începutul celor 3 luni că ulterior sa îmi retragă de pe card sau serviciul va fi suspendat automat după perioada acelor 3 luni . 

RafaHelper
#StarMember

Salut @SavitarBky 

Pentru mai multe detalii despre Serviciul Netflix ai o pagina dedicata cu o prezentare foarte buna inclusiv răspunsuri la cele mai frecvente întrebări in parte de jos a pagini: https://www.orange.ro/netflix/ 

In legătura cu întrebarea ta ai răspunsul mai jos: 

Dacă am un abonament de voce care este eligibil de Netflix 3 luni cadou, cum pot beneficia de această ofertă?

Ai la dispoziție 60 de zile de la semnarea contractului pentru a beneficia de unul din abonamentele Netflix Basic, Standard sau Premium cu 100% reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea opțiunii dorite. Prețul abonamentului este de 5.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Basic, de 10.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Standard, respectiv 13.99 euro/lună (TVA inclus) pentru Netflix Premium. Poți beneficia de această promoție cât timp vei păstra vei păstra serviciul de voce mobilă eligibil. Oferta Netflix 3 luni cadou este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.

Pentru a te bucura de acces la Netflix la preț promoțional trebuie să parcurgi procesul de activare Netflix prin trimiterea unui SMS la 3520 cu textul NETFLIX BASIC, NETFLIX STANDARD sau NETFLIX PREMIUM de pe numărul de abonament de voce pe care beneficiezi de promoție sau intrând în contul Orange de pe care gestionezi codul de abonat eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și urmează pașii descriși mai jos.

Autentifică-te în My Orange cu datele contului tău Orange de pe care gestionezi codul de client eligibil de oferta Netflix 3 luni cadou și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.

Accesează bannerul Netflix și vei ajunge în pagina dedicată, dacă ai drepturi de admin.

RafaHelper_1-1764068094926.png

Selectează abonamentul marcat cu simbolul “Netflix 3 luni cadou”.

RafaHelper_2-1764068120200.png

Alege abonamentul Netflix pentru care vei beneficia de reducere în lunile 1, 6 și 12 de la activarea ofertei dorite.

RafaHelper_3-1764068171232.png

Alege numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a ofertei Netflix.

RafaHelper_4-1764068196800.png

La fel ca pentru Netflix ai si pentru YouTube o pagina dedicata: https://www.orange.ro/youtube-premium/
Pașii pentru activare sunt asemănătorii si ii regăsești mai jos:

Dacă am un abonament din oferta Orange care este eligibil pentru YouTube Premium 3 luni cadou, cum pot beneficia de acestă ofertă?

Ai la dispoziție 60 de zile de la semnarea contractului pentru a beneficia de YouTube Premium cu 100% reducere în primele 3 luni de la activarea opțiunii. Prețul abonamentului este de 5.27 euro/lună (TVA inclus). Poți beneficia de această promoție cât timp vei păstra serviciul eligibil pentru această ofertă. Pentru a te bucura de acces la YouTube Premium la preț promoțional trebuie să asociezi opțiunea YouTube Premium cu un cont Google. Intră în contul Orange de pe care gestionezi codul de abonat eligibil de oferta YouTube Premium 3 luni cadou și urmează pașii descriși mai jos:

Autentifică-te în My Orange cu datele contului tău Orange de pe care gestionezi codul de client eligibil de oferta YouTube Premium 3 luni cadou și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont.
Accesează bannerul YouTube Premium și vei ajunge în pagina dedicată, dacă ai drepturi de admin
ecran My Orange.

RafaHelper_5-1764068380914.png

Selectează abonamentul marcat cu simbolul “YouTube Premium 3 luni cadou”.

RafaHelper_6-1764068409260.png

Alege opțiunea YouTube Premium pentru care vei beneficia de reducere în primele 3 luni de la activarea ofertei dorite.

RafaHelper_7-1764068480288.png

Pentru a putea beneficia de YouTube Premium din oferta Orange, autentifică-te cu datele unui cont Google pe care nu ai deja activat YouTube Premium.
După autentificarea cu datele contului Google, pentru a finaliza activarea opțiunii YouTube Premium trebuie doar să mai introduci un cod de verificare. Dacă ai ales să activezi opțiunea YouTube Premium pe un număr de voce, la click pe butonul “Trimite cod”, vei primi un SMS cu codul de verificare pe numărul de voce peste care se va activa oferta YouTube Premium. Dacă ai ales să activezi opțiunea YouTube Premium pe un abonament de TV sau internet fix, trebuie să alegi apoi un număr de telefon pe care vrei să primești SMS-ul cu codul de verificare.
După ce ai validat codul de verificare, vei primi confimarea că oferta YouTube Premium 3 luni cadou a fost activată cu succes.

Mulțumesc frumos ! 🫡

Cu drag, sa ne spui daca ai reușit sau nu cu activarea. 

Salut. Am reusit cu activarea Netflix. Eu am si un extra abonat si mi-a aparut asta. Ai idee ce inseamna?  Mă gândeam ca este o rambursare pentru ca perioada mea de facturare era data de 10 și mă gândeam ca va rămâne acolo și luna viitoare când nu este gratuit , plătesc diferența 
Si inca o intrebare. Ca nu am gasit sau nu am inteles eu. Facturarea de acum incolo se face pe factura Orange sau in lunile cand nu este gratuit se retrage de pe cardul meu ca si pana acum?
Multumesc

RafaHelper
#StarMember

Salut! Din captura ta de ecran reiese ca abonamentul va fi plătit prin factura Orange. Gratuitatea se acordă doar pentru abonament nu si pentru abonatul extra. In concluzie tu vei plati pentru serviciul Netflix pe factură Orange doar abonamentul standard, iar de pe card se va plăti taxa pentru abonatul extra. Gratuitatea va acoperi doar abonamentul standard in lunile precizate in regulament. Sa îmi spui daca iti este clar.

Legat de acel "credit" pare ca se va aplica ca si reducere la plata ta. Daca de exemplu ar trebui să plătești 10 euro pentru Netflix, la final ti se va retrage de pe card diferența dintre cei 10 euro si suma afișata cu mențiunea credit. Pentru detalii despre cum exact se va face acest lucru poti contacta Netflix pentru ca au nevoie sa verifice contul tau. https://help.netflix.com/ro/contactus 

Salut, am înțeles partea cu gratuitatea de la Orange pe cele 3 luni ( 1, 6 și 12 ) . 
Mai am doar nelămurirea acelui credit ( am crezut ca facturarea se va face tot pe data de 10 ca până acum și acel credit va fi scăzut pentru plată când luna nu este plătită de promotie ) . 
Și nu mi a scris nicăieri ca plata se va face pe factura Orange . Întrebarea este : va veni odată cu factura pe data de 12 sau în My Orange pe data de 25 a fiecărei luni ?
Consultantul Orange mi a spus când am prelungit contractul ca ei doar vor plăti în lunile de gratuitate . 

@SavitarBky pare ca pentru lunile cu gratuite primești acel credit ce va fi folosit la plata. Daca nu ai ales plata pe factură in procesul de activare atunci nu vei plăti pe factura. Cel mai bine ar fi să discuți cu cei de la Netflix, ei vad cel mai bine ce este setat pe contul tau si te pot lamuri cum si cand se va face plata abonamentului Netflix pentru lunile următoare.