anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modalitati de a obtine mai multe puncte thank you

Miha_Z
#StarMember
Îmi doresc sa strang cât mai multe puncte thank you. Cum pot realiza acest lucru?
1 Soluţie acceptată‚

imch
Cunoscător certificat
Punctele Thank You sunt legate de factura Orange, deci cu cat este factura mai mare, cu atat ai mai multe puncte :-). 10% din valoarea facturii se intoarce catre tine in puncte Thank You. Cum faci mai multe puncte? 1. Daca ai 3 servicii diferite achizitionate de la Orange (mobil, internet si TV), cele 10% se transforma in 20% puncte Thank You. 2. Daca nu folosesti contul My Orange, activandu-l si folosindu-l pentru prima data, primesti automat 50 de puncte. 3. Daca ramai mai mult timp client Orange faci mai multe puncte, pentru fiecare an de vechime primind cu 10% mai multe puncte Thank You 4. Daca ai mai multe conturi, sau prieteni care nu au ce face cu punctele, ti le poti transfera tie (aici sunt niste reguli specifice, vezi ca s-a discutat pe platforma) De mentionat si faptul ca, desi nu ai mai multe, folosite in magazinul on-line punctele Thank You valoreaza mai mult, deci e ca si cand ai avea mai multe. Spor la adunat!

Vizualizare soluţie în postul original

44 Răspunsuri 44

Vio73
#StarMember
Da. Înainte se primeau puncte și la reîncărcarea cartelei și la plata facturii din cont.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

johnny_reddog
Începător
ar trebui ca valoarea unui punct ty sa fie 25% din factura nu 10% daca vreti sa aveti mai multe abonamente si nu pe pre pay

FLo1
#StarMember
Trist...dar Orange va ramane cu mana in buzunarul celor slabi. Daca o banca NU iti recomanda cheltuieli mari cu cardul de dragul acumularii de puncte, atat Orange dar si voi se pare ca incurajati aceasta prostie. Asa a ajuns Orange de la abonamente normale de 5-8euro, la exagerări de zeci de euro. Curand sute de euro. Eu unul mi-am luat catrafusele de aici.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Gianni
Cunoscător certificat
Fiecare își face abonamentul la cît îl ține buzunarul, dacă mai scapă telefonul în mîna copilului s-ar putea să aibă o factură destul de încărcată și așa pot aduna puncte destul de multe.

Ascary
Campion certificat
Chestia e că dacă îți faci abonament mic nu primești puncte. Cazul meu cu abonament de 5 și 7 euro. Nema puncte 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
Asta este; facem abonamentul și după buget ne întindem atît cît ne putem permite altfel putem avea surprize neplăcute.

Ascary
Campion certificat
Am o problema cu abonamentele mod special. Sunt mana sparta in general insa la abonamente se schimba situația. Storc și ultimul euro de la Orange daca se poate. Negocierile la retenție durează și câte două săptămâni. Orange mai creste eu mai scad și în final când cred că am obținut maxim de resurse pe minim de costuri bat palma pentru o noua prelungire.

teacher_
#StarMember
Poate dacă s-ar găsi o soluție la fel ca în cazul Orange Prepay, sa de dea anumite bonusuri lunare in plus fata de ceea ce se da până acum la OTY...

Vio73
#StarMember
La prepay se dau oricum destule bonusuri.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Gianni
Cunoscător certificat
La abonament ai cam mult de negociat și trebuie să te ții tare să ai maximul de resurse; oricît ai negocia tot ei sunt în cîștig, n-au cum să meargă pe pierderi, ești clentul lor pentru alți 2 ani deci te-au cîștigat de client. Oarecum toate ofertele pe care ți le dau nu le poți consuma în totalitate, iar în Roming ai resurse limitate , interne și minute.

user_18385424
Junior

Nu se mai strang puncte multe ca inainte.

Caz concret:client de 6 ani in Orange,3 abonamente de 20,12 si 12 euro si dupa aproape 2 ani puncte stranse sunt de 40 de lei 

Fost Membru
Neaplicabil

Daca vrei mai multe puncte TY fa-ti card Orange Money. La fiecare tranzactie, indiferent de valoare, primesti 1 punct. Bine, exista o limita maxima lunara, de bun simt, de 50 de puncte. 

Depinde. Pe langa punctele aferente platii facturii in termen prin aplicatie, se mai acorda:

• 20 puncte pentru fiecare reincarcare de minim 6E (daca nu s-a modificat ceva intre timp, se ofera pentru maxim 3 reincarcari, adica 3x20 puncte). Conditie: plata reincarcarii sa fie la factura.
  • maxim 50 puncte pentru utilizarea cardului Orange Money.

Daca le utilizezi la maxim (cele doua modalitati), poti obtine 110 puncte lunar extra platii facturii. Pana acum o luna ii reincarcam unui coleg doua cartele: una de 5, si alta de 6E. Primeam lunar 20 puncte plus 2x30GB (fiecare reincarcare de minim 5E aduce un bonus de 30GB lunar numarului de pe care se reincarca).

Daca faci lucrurile astea doua (3 reincarcari de minim 6E si folosesti Orange Money de 50 de ori), poti beneficia de 3 ori punctele la fidelizare (pentur achizitia online de telefoane). teoretic, dupa 24 de luni vei avea 2640 puncte (echivalentul online a 792E extra reducere la telefoane). De avut in vedere ca poti folosi (online) maximum echivalentul a 500E.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Maricel19
Junior

Buna seara pt punctele de la reincarcare cu 6 euro daca ai 2 ab iti da puncte pt ambele adica daca incarc de pe un ab de 3x6euro pimeste 60puncte maxime pe luna si daca faci si de pe ab 2 e tot la fel sau doar ala e maximum de puncte pt reincarcari ori cate ab ai avea multumesc

user_18649104
Începător

Salut. Se acorda pe cod de abonat. Daca abonamentele sunt pe acelasi cod de abonat, vei primi doar 60 puncte (pt 3 reincarcari); daca sunt pe coduri de abonat diferite, vei primi 60 puncte pentru fiecare abonament.