anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

dezabonare la ReelShort

And4Reea
Începător

Bună lume ,eu am accesat din greșeală reelshort si mi sa adăugat pe factura de la Orange 2.99€ asta însemnând 15 lei ,si aș dori sa aflu cum sa șterg sa nu vadă tata ,mulțumesc!

5 Răspunsuri 5

Radutuby
Cunoscător

Salut,

Din păcate suma nu mai poate fi ștearsă de pe factura deja emisă. Poți însă:

Suni la Orange la numarul 300 și ceri dezactivarea serviciilor cu plată ca să nu se mai repete. Întrebi dacă pot bloca total conținutul premium pe abonament. Pe viitor, nu vei mai avea astfel de taxe.

Baftă. 

Buna @Radutuby 

Din descriere pare a fi un adolescent pe numele caruia cu siguranta nu exista un abonament, ci mai plauzibil, acesta e pe numele parintilor.

De aceea, sfatul tau nu este intocmai potrivit, avand in vedere ca nu este titularul abonamentului, nu poate sa ceara acest lucru.

O zi cu soare!☀️

Mulțumesc de informație,  ma gândeam ca poate totuși are acces la informațiile de pe cont si in acest caz poate face modificări. La fel sunt si eu cu fiul meu tot adolescent. 

De sunat cred ca e exclus🤭 din aplicatie, cu siguranta se pot face modificari de catre oricine are acces la cont.

Zi cu soare, Radu!☀️

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai cont (user) pe ReelShort? Daca da, incearca sa intri in setarile contului sa vezi daca poti face anularea de acolo.

Din termenii si conditiile de utilizare, apare o adresa de mail prin care poti cere anularea daca crezi ca este o eroare: reelshort.support@crazymaplestudio.com 

https://www.reelshort.com/user-agreement.html