la 17-12-2024 01:08 PM
Am inclus (pentru doua luni) antivirusul Norton, insa, sa-mi fie cu iertare, pe telefon am reusit sa-l instalez...dar pe laptop cum fac? Adica, in asa fel sa se plieze cu abonamentul actual si sa nu platesc in plus altceva. Multumesc frumos!
la 17-12-2024 02:08 PM
Salutare!
Ai ceva detalii aici . Găsești detalii în josul paginii, la întrebări frecvente.Înțeleg că trebuie să primești un email cu un cod de activare .
,,Dacă nu găsești e-mailul cu link-ul de activare pentru licență Norton Security online, intră în contul tău My Orange, la secțiunea Servicii/ Servicii generale. Dacă nu ai cont My Orange, poți solicita retrimiterea link-ului de activare în orice Orange shop sau printr-un apel la 300, Serviciul Clienți."
Baftă!
la 17-12-2024 02:11 PM
Salutare!
Din cate vad in descrierea serviciului, nu este specificat ca poate fi folosit simultan pe mai multe dispozitive. De obicei, astfel de promotii sunt disponibile doar pe un singur dispozitiv. In contract ai o detaliere mai buna decat pe site?
Ca un exemplu: Vodafone ofera Secure net, o solutie antivirus prin retea (nu se instaleaza pe dispozitiv) si ofera protectie doar prin intermediul retelei GSM si doar dispozitivului in care este intrdusa cartela SIM. Daca respectiva cartela este intr-un router, atunci protectia va fi prin acel router, dar nu va fi disponibila si prin fibra lor.
la 18-12-2024 04:31 PM
Salut!
Am întrebat și noi colegii și ne-au spus că licența este valabilă pentru un singur dispozitiv.
După activarea opțiunii Norton Security Online se trimite un e-mail cu pașii de instalare, trebuie să accesezi link-ul din e-mail pentru a instala aplicația pe dispozitivul dorit, iar apoi să urmezi instrucțiunile din e-mail cu pașii de instalare a licenței de Antivirus.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor