la 03-08-2025 11:05 PM - editat ultima oară la 04-08-2025 08:07 AM de DanielaH
Am primit următorul mesaj de la Orange, împreună cu cost suplimentar: "Plata in valoare de 3.00 euro prin Weezchat a fost efectuata cu succes. Iti multumim." Pe telefon nu este acea aplicație instalata. M-am uitat pe desfășurător și nu apare nici un număr. Ce pot sa fac?
04-08-2025 05:42 AM - editat 04-08-2025 05:59 AM
Salutare!
@Alexandra86 ,din păcate, te-ai abonat la un serviciu cu suprataxă, care presupune un abonament săptămânal de 3 euro. Poți găsi mai multe detalii accesând ultimul link din acest răspuns.
Poți găsi modul de dezabonare de la Weezchat in linkul de mai jos:
Te poți dezabona prin:
Email contact: customer@weezchat.ro
Atenție: Pentru ca dezabonarea să fie realizată cu succes, trebuie să primiți un mesaj care sa confirme acest lucru.
Dacă dorești să vezi la ce te-ai abonat poți accesa linkul de mai jos:
la 03-08-2025 11:32 PM
Alexandra, bun venit in Comunitate!!!
Din pacate, se mai intampla sa dai un "accept" pe vreun site fara sa-ti dai seama pt ce ti-ai dat acceptul
"Utilizatorul îsi poate rezilia abonamentul în orice moment si va continua sa aiba acces la serviciu pâna la sfârsitul perioadei de facturare. Platile sunt nerambursabile, iar BAP nu ofera rambursari sau credite pentru perioadele de utilizare partiala sau pentru orice continut neutilizat. Pentru a-si anula Abonamentul, Utilizatorul trebuie sa acceseze pagina „Cont” si sa urmeze instructiunile. Daca îsi anuleaza Abonamentul, contul sau va fi închis automat la sfârsitul perioadei de facturare curente.
În conformitate cu articolul L.221-18 din Codul consumatorului, informam Clientul utilizator ca are o perioada de paisprezece (14) zile complete de la acceptarea si abonarea la Serviciu pentru a-si exercita dreptul de retragere fara a fi nevoie sa justifice motive sau sa plateasca penalitati, cu exceptia, daca este cazul, a costurilor de returnare.
Perioada de paisprezece (14) zile curge de la data încheierii contractului.
Pentru a-si exercita dreptul de retragere, utilizatorul trebuie sa ne notifice decizia sa printr-o declaratie lipsita de ambiguitate care ne va fi trimisa cât mai curând posibil prin:
•e-mail: customer@weezchat.ro
Sau prin
• trimiterea corespondentei la urmatoarea adresa (nu necesita anulare):
Serviciu clienti Libre Raspuns 94119 – 13629 Aix en Provence cedex 1
Utilizatorul trebuie sa specifice în cererea sa urmatoarele elemente pentru a permite prelucrarea acesteia:
– datele complete de contact ale Utilizatorului (nume, prenume, adresa postala, e-mail);
– denumirea serviciului respectiv;
– obiectul cererii;
– numarul de telefon si/sau adresa de e-mail a Utilizatorului, asa cum sunt furnizate în momentul abonarii;
– metoda de plata utilizata;
– un extras de cont bancar.
O confirmare de primire îi este trimisa prin e-mail atunci când luam cunostinta de cererea sa de retragere.
În cazul retragerii de catre Utilizator din acest contract, vom rambursa toate platile primite de la Utilizator în cel mult paisprezece zile de la data la care Compania este informata cu privire la decizia sa de retragere din acest contract."
DETALII: https://m.weezchat.ro/cgu
04-08-2025 05:42 AM - editat 04-08-2025 05:59 AM
Salutare!
@Alexandra86 ,din păcate, te-ai abonat la un serviciu cu suprataxă, care presupune un abonament săptămânal de 3 euro. Poți găsi mai multe detalii accesând ultimul link din acest răspuns.
Poți găsi modul de dezabonare de la Weezchat in linkul de mai jos:
Te poți dezabona prin:
Email contact: customer@weezchat.ro
Atenție: Pentru ca dezabonarea să fie realizată cu succes, trebuie să primiți un mesaj care sa confirme acest lucru.
Dacă dorești să vezi la ce te-ai abonat poți accesa linkul de mai jos:
la 06-08-2025 09:32 AM
Acelasi lucru l-am patit si eu cu un abonament a carui cartela sta intr-un router ce deserveste un sistem CCTV. Orange cred ca are contracte cu astfel de "colaboratori" care fac acest serviciu de pishing, trimitand mesaje de abonare si, in cazul in care nu raspunzi in secunda respetiva, ti-a si luat banii. Vrei sa te dezabonezi ? Nu poti. la numarul 0800894070 nu raspunde nimeni si in 10 minute se inchide apelul, iar daca trimiti e-mail nu cu numarul de telefon ce vrei sa il dezabonezi, primesti e-mail ca sa le trimiti numarul de telefon.
Deci, Orange, cum permiteti acestor colaboratori care, intr-o secunda, daca trimit mesaj la 1 mil de oameni, pot face 3 mil de euro instant, ei nevand nevoie de sms de confirmare. Daca te prinzi, bine, daca nu te prinzi, stai si platesti cate 3 euro saptamanal
06-08-2025 09:39 AM - editat 06-08-2025 09:44 AM
Numărul de telefon este funcțional, l-am testat personal și am reușit să intru în legătură cu un operator uman.
Tasta 1 pentru a introduce numărul de telefon de pe care doriți dezabonarea.
Tasta 2 pentru a intra în legătură cu un operator.
Atenție: programul de lucru al operatorilor este, în general, de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00, însă acesta poate varia în funcție de furnizor.
la 06-08-2025 09:52 AM
incerc de ora, de pe timpul meu, sa dezactivez un serviciu ce nu l-am solicitat, si cu care d-voastra sunteti de acord
06-08-2025 09:58 AM - editat 06-08-2025 09:59 AM
Nu sunt de acord cu astfel de taxări abuzive. Tocmai de aceea am postat modurile de dezabonare de la astfel de servicii. Ai trei posibilități:
1.Introduci sim-ul într-un telefon și trimiți SMS pentru dezabonare (alternativ suni la numărul de telefon prezentat).
2. Suni de pe alt număr decât cel de pe care te-ai abonat și intri in legătură cu un operator uman.
3 Trimiți un mail cu numărul cu care te-ai abonat și ceri dezabonarea.
Poți contacta serviciul clienți Orange și să ceri blocarea abonării la astfel de servicii daca este posibil.
la 06-08-2025 10:41 AM
Da, am blocat orice plata prin intermediul numarului de telefon. Problema este ca Orange stie de aceste situatii, de platile abuzive, si nu face nimic, facandu-se astfel partaș cu acesti indivizi români, care si-au facut un cont pe Digital Virgo, o firma din Tunisia, si care au gasit o chichița ca sa te aboneze fara sms de confirmare si asfel iau banii a milioane de utilizatori Orange.
04-08-2025 06:17 PM - editat 04-08-2025 06:20 PM
Bun venit in comunitate! Abonarea la servicii taxat adițional se face instant, doar printr-o fereastră pop-up, chiar dacă nu ai datele mobile active. La mine s-a întâmplat pe wifi să mă abonez și am primit instant sms. Apoi cu calm, am căutat modalitatea de dezabonare a serviciului.
3.5. Preaviz de reziliere
În conformitate cu articolul L.221-18 din Codul consumatorului, informam Clientul utilizator ca are o perioada de paisprezece (14) zile complete de la acceptarea si abonarea la Serviciu pentru a-si exercita dreptul de retragere fara a fi nevoie sa justifice motive sau sa plateasca penalitati, cu exceptia, daca este cazul, a costurilor de returnare.
Perioada de paisprezece (14) zile curge de la data încheierii contractului.
Pentru a-si exercita dreptul de retragere, utilizatorul trebuie sa ne notifice decizia sa printr-o declaratie lipsita de ambiguitate care ne va fi trimisa cât mai curând posibil prin:
•e-mail: customer@weezchat.ro
Sau prin
• trimiterea corespondentei la urmatoarea adresa (nu necesita anulare):
Serviciu clienti Libre Raspuns 94119 – 13629 Aix en Provence cedex 1
Utilizatorul trebuie sa specifice în cererea sa urmatoarele elemente pentru a permite prelucrarea acesteia:
– datele complete de contact ale Utilizatorului (nume, prenume, adresa postala, e-mail);
– denumirea serviciului respectiv;
– obiectul cererii;
– numarul de telefon si/sau adresa de e-mail a Utilizatorului, asa cum sunt furnizate în momentul abonarii;
– metoda de plata utilizata;
– un extras de cont bancar.
O confirmare de primire îi este trimisa prin e-mail atunci când luam cunostinta de cererea sa de retragere.
În cazul retragerii de catre Utilizator din acest contract, vom rambursa toate platile primite de la Utilizator în cel mult paisprezece zile de la data la care Compania este informata cu privire la decizia sa de retragere din acest contract.
la 05-08-2025 08:48 AM
@Alexandra86, ai reușit să te dezabonezi?
Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, îl poți marca pe cel mai bun ca soluție pentru a fi util și altor membri sau vizitatori. Mulțumim și te mai așteptăm.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor