anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Colectare terți. Dezabonare Bussu

Oana31
Junior

Bună, am inceput să plătesc săptămânal 3 euro către Bussu, apare ca fiind colectare terți dar nu știu de la ce este și cum mă pot dezabona.

Știți cumva ce este Bussu? apare ca și destinație de plată 

Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Oana! Bun venit în Comunitate!

Este vorba despre serviciile cu valoare adăugată ale unui partener de marketing, Digital Virgo -Bussu. Dacă vrei să te dezabonezi, o poți face apelând la numărul 0800894070.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Pololică
#StarMember

Buna,

Ai apasat pe vreo reclama sau stii vreo aplicatie la care sa te fi utilizat recent serviciile? 

DanielaH
Moderator

Salut, Oana! Bun venit în Comunitate!

Este vorba despre serviciile cu valoare adăugată ale unui partener de marketing, Digital Virgo -Bussu. Dacă vrei să te dezabonezi, o poți face apelând la numărul 0800894070.

Mulțumesc, o să încerc să mă dezabonez

Am reușit să mă dezabonez 

Va mulțumesc frumos!

Cu mare plăcere. Mulțumim și noi pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Buna, cum ai reusit sa te dezabonezi?Eu am dat mesaj STOP dar nu am primit confirmare.Mersi

Bună,  am apelat numărul 0800894070 si am vorbit cu un operator pentru dezabonare,  dupa am primit confirmarea.

Am sunat si eu astazi dar imi zice sa apas 2 pt a vb cu cineva si inchide.🫤

Poate nu au program în weekend,  eu am sunat într-o marți pe la 12

Multumesc pt raspunsuri.O sa mai incerc si in cursul saptamanii.

buna ziua!

cum este posibil ca ma abonez (fara sa stiu) la ceva despre care nici nu stiu nimic, in plus nici nu sunt anuntat ca m-am abonat si nu-mi sunt trimise modalitatile de dezabonare????!!!!! De ce trebuie sa caut ore pe internet pt a afla cum ma dezabonez? De ce nu pot gasi in aplicatia My Orange la ce m-am abonat??? De unde pot afla cine este aceasta firma, vreau sa depun a plangere la protectia consumatorului.

multumesc

Buna ziua!

Mai multe detalii despre dezabonare și site-ul acestui furnizor găsești in linkul de mai jos:

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-servicii/servicii-digitale-nedorite-rezolv%C4%83-totul-cu-un-... 

Poți verifica T&C de pe site-ul lor. Poate găsești informații ce te pot ajuta.