anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Avize de amplasament Orange

CLOD5
Junior

Buna ziua,

Stie cineva cum se poate obtine un aviz de amplasament de la Orange?

Am incercat de mai bine de 2 luni sa trimit mail la adresa avizare@orange.ro, dar nu primesc nici un feed-back.

Am sunat la relatii cu publicul si mi-au spus sa le retrimit mail-ul lor, ca-l vor transmite ei mai departe, dar tot nu am primit nimic. Ultima data am vorbit cu un tip care m-a asigurat ca voi fi contactat in max 5 zile........ tot nimic. Cand le-am spus sa-mi dea numarul de telefon de la biroul avize, mi-au spus ca ”nu se poate”.

Deci, ma poate ajuta cineva cu o informatie?  

1 Soluţie acceptată‚
38 Răspunsuri 38

Din păcate, colegii nu au cum să redirecționeze către o altă adresă :((

Avizele și toate informațiile despre avizele solicitate sunt trimise în mod automat de către aplicație la adresa de e-mail înregistrată în sistem în momentul încărcării documentelor pe platforma Orange.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

am primit avizul. va multumesc frumos!

Mă bucur. Mulțumim și noi pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate!

Gânduri bune!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

cum se poate depune o doc pt un aviz  de amplasament  ,,,aplicatia nu functioneaza 

primaria-iasi
Începător

Bună ziua

Am trimis în data de 22.10.2025 confirmarea de plata pt avizul de amplasament cod AFO586832 și nu am primit încă avizul. 

Mulțumesc

Salut! Bun venit în Comunitate!

Verificăm și noi cu colegii situația și revenim.

Salut!

Am verificat împreună cu colegii situația, iar în cursul zilei de astăzi, Primăria va primi avizul solicitat.

Multumim!

Petro40
Începător

Doresc să știu care este stagiul unui aviz de amplasament din data de 31 .03.Am încărcat toate documentele afișate în urma cererii AFO069877.Am plătit factura de 47,19 lei pt Cireș Marin Daniel din contul meu BCR Cireș Elena Petronela pt fratele meu.va mulțumesc 

Salut,
Am verificat impreuna cu colegii si confirmam faptul ca avizul AFO069877 a fost trimis ieri. 
Iti stam la dispozitie pentru orice alte informatii.