anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament la Footballers Lives

Simo_
Începător

Salut, am facut din greseala abonament la Footballers Lives. Știe cineva cum mă pot dezabona? 

1 Soluţie acceptată‚

Nichiliion
Vizitator

sună la  0318262751 si dezactiveazăte

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Anca07
#StarMember

Buna @Simo_ 

Daca ai aplicatia MyOrange, mergi la cele 3 puncte dreapta jos, si apoi abonamente si optiuni, vezi daca o poti dezactiva de acolo.

Daca nu, banuiala mea este ca ai activat optiunea suporter.

Dezactivare:

• pentru PrePay: SMS gratuit la 321 cu textul STOP si numele echipei
  • pentru abonament: SMS la 8389 cu text “STOP FANxxx” (ex. mesaj STOP FANFCSB)
  • Pentru reînscriere se trimite SMS gratuit numele echipei noi la 321.

Totodata verifica si informatiile de AICI 

Te asteptam sa ne spui daca ai reusit sa dezactivezi serviciul.

Zi cu soare!🌞

teacher_
#StarMember

Salut!

@Simo_ 

To initiate the cancellation of your subscription, simply follow the SMS cancellation details below.

Etisalat: ‘Stop Slives’ to 1156

Mai pe romaneste pentru dezabonare trebuie sa dai SMS cu textul de mai sus dintre ghilimele la numărul 1156

Ai detalii aici doar că sunt pe limba engleza.  Daca nu te descurci, dă un semn. 

MihaiC99
Explorator

Salut,

Denumirea "Footballers Lives" nu prea ajuta la identificarea unei soluții de dezabonare fiind mai multe site-uri care ofera acest serviciu contracost.

Îti recomand să contactezi serviciul clienți Orange și să soliciți informații cu privire la modalitățile de dezabonare de la acest serviciu.

https://www.orange.ro/contact/ 

De obicei când te abonezi la un astfel de serviciu primești și informații legate de modul de dezabonare.

Verifica daca nu ai primit un astfel de SMS/mail.

Nichiliion
Vizitator

sună la  0318262751 si dezactiveazăte

Simo_
Începător

Mulțumesc! Am rezolvat la acest număr. Am sunat la orange și mi-au dat acest număr. 
Mulțumesc tuturor pentru ajutor! 

Mă bucur că ai reușit.

Atunci când te abonezi din greșală este bine sa obții și numărul necesar dezabonării dintr-o sursa sigura.