anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Încerc sa retrag 5 euro din Customer Voice prin PayPal

AndreiA23
Junior

Încerc sa retrag 5 euro din Customer Voice prin PayPal dar îmi spune ca soldul este insuficient. Am 5.07 euro!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Junior entuziast

Buna,

Comisionul se retrage din cei 5 euro după finalizare tranzacție.

In PayPal suma va apărea astfel:

1000001757.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

DanielaH
Moderator

Salut!

Poți atașa, te rog, o captură de ecran cu soldul și cu eroarea?

Anca07
#StarMember

Buna @AndreiA23 

Tranzactia este comisionata conform informatiilor de aici:

"Dacă retragi bani prin PayPal, există o taxă de procesare aplicată sub formă de comision de retragere pentru fiecare tranzacție.

Dacă retragi banii atunci când ai atins pragul de 5 euro, comisionul PayPal de retragere este de 0.50 euro

Dacă retragi banii când ai atins pragul de minim 10 euro, comisionul PayPal de retragere este de 0.70 euro"

Din acest motiv nu poti face retragerea. Ca sa poti face acest lucru, ar trebui sa ai minim 5.5€.

Zi cu soare!🌞

MihaiC99
Junior entuziast

Buna,

Comisionul se retrage din cei 5 euro după finalizare tranzacție.

In PayPal suma va apărea astfel:

1000001757.jpg

Buna @MihaiC99 

Nu reiese acest lucru din termenii si conditiile de pe site, insa e bine daca ai avut personal aceasta experienta. Ce nu inteleg, daca este aceasta speta, de ce este eroare ca fiind sold insuficient.

@AndreiA23 te asteptam sa revii in comunitate sa ne spui daca dupa un restart/delogare din aplicatie s-a rezolvat situatia.

MihaiC99
Junior entuziast

In mod normal daca nu ai cei 5 euro nu te lasă să faci tranzactia.

1000001758.jpg

Este posibil sa nu se fi alocat ultimul sondaj făcut sau sa fi intervenit o eroare.

Dimineața nu ma puteam loga dar după ce si-a revenit când am vrut sa retrag a apărut eroarea cu soldul. În septembrie apărea eroare la logare(pagina alba) și din discuțiile de aici am aflat ca mai erau și alții cu problema respectiva! 

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

Poți încerca să te deconectezi din Customer Voice și să încerci reluarea tranzacției.

Poate fi o eroare temporara.

AndreiA23
Junior

1000000630.jpg

1000000629.jpg

 Dacă ar fi sold insuficient nu as putea iniția retragerea! 

Salut @AndreiA23 !

Încearcă si din alt browser sa accesezi platforma si verifica daca poți sa retragi. Daca nu merge e posibil sa fie o eroare temporara pe contul tau si poți sa încerci zilele următoare!

DanielaH
Moderator

@AndreiA23, poți încerca încă o dată retragerea, te rog? Te așteptăm să revii cu feedback. Mulțumim.

Am reușit sa retrag banii! Pe lângă PayPal ar trebui adăugată și opțiunea de a folosi acei 5 euro ca reducere la factura pentru abonați sau credit pentru Prepay!

Buna @AndreiA23

A fost o problema de conexiune? Sau? E bine sa stie si alti potentiali utilizatori de o solutie in acest caz.

Multumesc!☀️

Mulțumim pentru confirmare. Mă bucur că ai reușit și te mai așteptăm în Comunitate.

Da, a fost o mică problemă cu alocarea și update-ul recompenselor.

Răspunsul corect este cel al lui Mihai pe care îl vom marca noi ca soluție.

Mulțumim mult tuturor pentru contribuția pe acest topic.