anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vrem Oferta Deezer Family si in Romania cu 5 euro

RafaHelper
#StarMember

Eu folosesc Deezer de cand exista un abonament cu aceasta optiune inclusa, cred ca se numea Orange Me Deezer sau ceva de genu. Am incercat intodeauna sa platesc cat mai putin pentru aceasta optiune iar de aici am ajuns sa caut oferte si promotii pe net. Recent am descoperit ca exista un abonament de familie la deezer si costa 7.49 euro. " Cu oferta Deezer Family, fiecare își poate asculta piesele preferate, fără să-i lase pe ceilalți fără muzică. Dintr-un singur cont, poți crea până la 6 profiluri Deezer Premium. Și voi toți veți putea asculta exact ce vă place, fără publicitate și chiar și fără conexiune la internet." https://www.deezer.com/ro/offers/family

 

Am observat ca Orange Franta ofera aceasta oferta cu doar 5 euro abonatilor( https://boutique.orange.fr/mobile/options/orange-deezer-famille, ati fi interesati de o asemenea oferta si in Romania?

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember
Da, ar fi interesant să se ofere, dar nu știu câți doritori ar fi! Ai alte soluții gratuite sau mult mai ieftine oricum. Sper că Orange să fie receptivi la cererea ta și de ce nu?

Jay
Campion certificat
Eu, pana acum cel putin, n-am folosit niciodata telefonul sa ascult muzica.. Adica mai vizionez cate un mix pe youtube, dar, foarte rar, seara, cand nu pot sa adorm.. Pentru mine nu este ceva necesar.. Daca n-am facut asta pana acum, nu ma vad nici de acum inainte platind sa ascult muzica, dar, nu se stie niciodata.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Nici eu nu ascult muzica pe mobil. Prefer sa ascult la TV sau boxa mobila fiind trairea mai intensa. Si fiind si alte variante de a asculta muzica gratis, gen YouTube, nu as da bani pentru o alta aplicatie.

RafaHelper
#StarMember
Inteleg ca cei mai multi dintre voi deja ati gasit o alternativa gratuita la muzica. Dar as vrea sa puneti in balanta si beneficiile aduse de aceasta aplicatie. . - Poti asculta muzica cu ecranul oprit, in acest fel reduci consumul de energie pe telefon, deci ai mai multa baterie. - Poti sa bagi telefonul in buzunar linistit fara sa mai ai teama ca din greseala se va apela cineva sau muzica se va opri. - Nu mai ai reclame care sa te enerveze. - Poti conecta aplicatia la un TV smart sau Chromecast si poti asculta muzica direct pe televizor si cel mai cool e ca poti folosi telefonul sa schimbi, dai play, pui pauza, deci este foarte la indemana. - Poti descarca muzica pe telefon ca sa o poti asculta cand nu ai retea sau esti in roaming, - Traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii orange. Youtube-ul consuma foarte mult trafic pentru ca reda video. - Primesti recomandari de playlisturi si piese in fuctie de ce ai ascultat.

Razvan
#StarMember
Corect, ar fi tare sa fie și la noi la un preț cât mai mic, probabil ca prețul va mai scădea dacă vor fi mai multe cereri ca să compenseze diferența de preț, însă să nu uităm că în Europa de Est, în general, preturile sunt mai mari.

Laura_cio
Senior
Eu ascult muzica pe mobil, dar prefer sa folosesc aplicatii gratuite. Nu as da bani pe aceasta aplicație.

imch
Cunoscător certificat
Sincera sa fiu nu stiam de aceasta aplicatie. Ar putea fi interesanta, si as plati pentru ea, mai ales daca muzica este cea potrivita :-). Sincera sa fiu insa, nu stiu cat as plati, probabil ca nu mai mult de 2-3 eur. Problema mea e insa faptul ca avem multe telefoane in familie si acestea sunt impartite pe 2 conturi. Daca trebuie sa dau cate 5 eur pe fiecare cont....

cos55ap
Începător
Si eu ma uitam fix dupa aceasta optiune, cel mai probabil imi voi dezactiva optiunea din Orange si voi cauta sa activez optiunea separat cu plata cu cardul.

Vio73
#StarMember
Sper să se materializeze demersul vostru. Vă urez succes și sunt alături de voi!

svetalex
Senior certificat
Si mie îmi place această aplicație, dar mi se pare cam scumpă, așa că prefer în continuare YouTube. Dacă ar fi să optez pentru Deezer nu aș fi dispusă să plătesc mai mult de 10 lei :), așa că nici la 5 eur nu m-ar convinge. Late edit - Tocmai mi-am activat gratuit pentru 3 luni Deezer, la *100# -> 3 -> 1 -> 3 Optiuni Deezer.

RafaHelper
#StarMember
Salut @svetalex, Ti se pare mult 5 euro pentru 6 conturi Deezer Premium pe luna? Costul total ar fi de 0,83 de centi pe utilizator, undeva la 4 lei. Si poate nu sunteti 6 in familie care sa utilizati Deezer, dar sunteti 3 sau 4, costul tot ar fi mai mic de 10 lei pe luna, Mie unul mi se pare un pret foarte bun. De exemplu Spotify care este foarte popular in randul tinerilor, costa 5 euro pe luna, un singur cont. Te las pe tine sa tragi concluziile.

svetalex
Senior certificat
@rafa.bloger să fiu sinceră nu am stat să calculez așa :). Din perspectiva aceasta pare ok oferta de 5 eur pentru 6 conturi. Acum testez gratuit 3 luni aplicația și văd cum este și dacă mă convinge. De Spotify nu știu ce să zic că nu m-am documentat

RstdWoo
Cunoscător
Incearca Spotify. Este net superior. Defapt si Google Play Music sau Apple Music sunt net superioare Deezer. Apple Music are ceva family subscription, e drept ceva mai scumpa, nu cu mult, dar are.