anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sms Orange INFO mesaje periodice (stiri economice)

M_av2024
Începător

Buna ziua!

Acum 2zile, pe 30 decembrie, am primit cate 2 sms pe zi cu info despre stiri economice si inca unul unde am fost instiintat ca daca doresc dezabonare sa trimit sms la 8322 cu anul ECO. Aceste sms-uri sunt taxate cu 0.25 E fiecare. 

Ideea e ca nu am facut nicaieri nici o abonare, mai ales sa fi stiut ca exista un cost suplimentar.

Sms de dezabonare nu este deloc clar, ce anume trebuie trimis: textul "anul ECO" sau anul respectiv si care ar fi acel an ECO?

Pana sa ajung la un sediu Orange , va rog un raspuns ,daca cineva a mai intalnit aceeasi situatie. 

Va multumesc pentru sfaturi! Un An Nou fericit!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din păcate abonarea la acest serviciu se poate realiza foarte ușor din telefon accesand aplicatia din screenshot (Instrumente SIM - SIM Toolkit).

16594.jpg

16596.jpg

16598.jpg

Mare atenție la navigarea in meniul aplicației respective.

Dezabonarea se poate realiza:

• mesaj scris gratuit cu conținutul ANULTOT către 8311, 8322- respectiv numărul de la care se primește serviciul. Această comandă anulează TOATE programările.
  • din meniul SIM Toolkit - de la opțiunea OrangeInfo, anularea este însă disponibilă pentru fiecare tip de programare în parte
  • prin apel la 300 - Serviciul Clienți Orange.

Daca nu reușiți prin SMS atunci sunați la 300 sau mergeți într-un magazin Orange pentru suport.

O zi frumoasa!

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Fost Membru
Neaplicabil

Încearcă să vezi și alte postări ale comunității cu privire la subiect.

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/dezactivare-acces-la-info-1311-de-pe-abonament/m-p/13383/h... 

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

“Anul” nu e anul calendaristic. E prescurtarea de la anulare. Deci incearca sa trimiti: “anul ECO” la 8322.

Client Orange

Am folosit "anul ECO" , se pare ca s-a rezolvat. Multumesc mult!

arsradu
Fost #StarMember

Cu placere! Ma bucur ca s-a rezolvat! 🙂

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai aici un topic ce te-ar putea ajuta:

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/cum-pot-anula-sa-primesc-zilnic-informatii-cu-bio...

De asemenea, mai ai și varianta ca Informatiile Orange Info poti fi dezactivare prin: - mesaj scris gratuit cu continutul ANULTOT catre 8311, 8322- respectiv numarul de la care se primeste serviciul. Aceasta comanda anuleaza TOATE programarile; - din meniul SIM Toolkit - de la optiunea OrangeInfo, anularea este insa disponibila pentru fiecare tip de programare in parte; - prin apel la 300 - Serviciul Clienti Orange. Sursa: https://www.orange.ro/multimedia/info-1311/index.html

Sper să te ajute! 

Baftă! 

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

de ce am fost abonati fara aprobarea clientului?

unde se poate face dezabonarea pe email nu pe mesaje---multi barani nu stiu sa foloseasca mesajele

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Din păcate abonarea la acest serviciu se poate realiza foarte ușor din telefon accesand aplicatia din screenshot (Instrumente SIM - SIM Toolkit).

16594.jpg

16596.jpg

16598.jpg

Mare atenție la navigarea in meniul aplicației respective.

Dezabonarea se poate realiza:

• mesaj scris gratuit cu conținutul ANULTOT către 8311, 8322- respectiv numărul de la care se primește serviciul. Această comandă anulează TOATE programările.
  • din meniul SIM Toolkit - de la opțiunea OrangeInfo, anularea este însă disponibilă pentru fiecare tip de programare în parte
  • prin apel la 300 - Serviciul Clienți Orange.

Daca nu reușiți prin SMS atunci sunați la 300 sau mergeți într-un magazin Orange pentru suport.

O zi frumoasa!

adrian2221
Junior

Draga Orange Romania Communications:

pt servicul Reclamatii: reclamatii@orange.

Doresc anularea tuturor mesajelor "orange info mesaje periodice"   
Care adaugă costuri suplimentare care nu sunt de acord si nu am solicitat acest serviciu  Acest cost adaugat fara consimțământul clientului constituie abuz  
 Am trimis sms ANULTOT la 8322 si 8311 dar nu s-a sistat   
Daca nu se rezolva la factura următoare voi escalada la nivel superior si legal pt daune  
 Multi clienti din comunitate se plang de acest abuz care extrage bani prin frauda de la clienti    
Client cod 1xxxxxxxxx  

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dacă nu reușești să rezolvi problema prin mesajele trimise, ia legătura cu serviciul clienți. Poți face acest lucru telefonic, la 300, prin chatul din aplicația My Orange sau prin WhatsApp.

Viper
Cunoscător certificat

Bună seara, probabil ați vrut să trimiteți un mail? Nu asta ați făcut scriind pe această comunitate.

Nu sunt aici să judec aptitudinile cibernetice ale utilizatorilor dar eu nu aș face acea factură publică, fiind totuși informații private prin ea, acele informații sunt disponibile acum oricui cu acces la internet, chiar și fără cont pe această comunitate. Sau/și chiar arhivate de diverse servicii.

Probabil aceleași aptitudini au fost folosite și la abonarea la acel serviciu pe care acum îl reclamați. Doar o presupunere nevinovată.

Sesizările se trimit prin mijloacele oficiale puse la dispoziție.

Și ochii mai mari pe viitor 🙃 sperăm să rezolvi situația cât mai repede posibil.

Salut, @adrian2221. Colegii mei te-au dezabonat de la acest serviciu.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂

multumesc de rezolvare

in caz ca la factura urmatoare continua sa apara aceste taxe aditionale unde sa ma adresez?

As dori rambursarea taxelor platite pt acest servicu nesolicitat  pana acum considerand ca sunt ilegale abuzive 

Va rog indicati calea de contact cu servicul clienti--nu pe chat sau tel ---numai email scris va rog-or formular tipizat de sezizatre reclamatie sau cerere 

E o problema endemica la Orange cu scamatoria asta care abuzeaza clientii cu taxe ilegale pt servicii nesolicitate pt profituri suplimentare