anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Orange antivirus a expirat

Bruno
Începător
Cine are inclus in abonament Orange Antivirus, apoi i s-au cerut bani, ati descarcat si Bitdefender?
5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
Salut, Bruno, bine ai revenit! Ai încercat să faci o dezinstalare/ reinstalare a aplicației și apoi să te autentifici din nou?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Bruno
Începător
Exact asta am facut, mi-a aparut mesajul ca Orange Antivirus a expirat si sa instalez Bitdefender Mobile Security

Bruno
Începător
Dupa 3 telefoane la serviciul clienti si o incercare de trimitere la plimbare, s-a rezolvat, nu era atat de greu sa se vada ca problema era la Orange nu la mine...

DanielaH
Moderator
Mulțumim mult pentru feedback! Ne spui, te rog, și care a fost problema? Răspunsul tău va fi util și pentru alți utilizatori în cazul în care se confruntă cu o situație similară.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Bruno
Începător
Nu stiu care a fost problema, cert este ca a fost rezolvata de tehnicienii de la Orange. Dupa discutii cu Django cale de 2 saptamani, 3 telefoane si discutii cu 4 persoane, problema s-a remediat