anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu funcționează whatsapp-ul, facebook-ul, messenger-ul? ☹️

Dilimaria
Începător
Nu funcționează "uatapul, facebucul, nici mesengerul"!
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Uite, tocmai am citit un articol https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/facebook-instagram-whats-app-au-picat-643434.html

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

teacher_
#StarMember
Uite, tocmai am citit un articol https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/facebook-instagram-whats-app-au-picat-643434.html

TheSpecialist
Maestru
Au căzut mai multe : FB, Whatsapp, Messenger, Signal. Doar Telegram mai funcționează aparent. De când cu scandalul Pandora Papers , au blocat astia tot, sa nu se propage informațiile scurse. C'est la vie !

delfinas
#StarMember
Azi de dimineata chiar spuneam unor colege ca acum 100 de ani a venit o pandemie dupa un razbel mondial, dar lumea nu s-a isterizat si a mers mai departe, pt ca era obisnuita cu greul, spre deosebire de noi, care ne panicam la cel mai mic disconfort. Am mers mai departe si am zis: daca ramanem fara energie electrica si internet, o sa asistam la sinucideri. Sa speram ca nu se indeplineste tot gandul meu!!!

Ciucuras
Cunoscător certificat
Se cam împlinește Delifinas. De câteva ore telefonul meu funcționează ca un telefon fix. Am încercat toate metodele și nimic. Habar nu aveam ca sunt picate aplicațiile. Eu credeam ca are probleme telefonul meu.

delfinas
#StarMember
@teacher, dupa ce am citit, cred ca o sa fie de durata, daca trebuie sa rescrie manual "caile" lipsa.

delfinas
#StarMember
Nu, Narcisa, telefonul tau e ok, il poti folosi pe alte site-uri, noroc ca functioneaza Comunitatea si poti suna/trimite sms! 😉 Aia acum 100 de ani nu aveau nici telefon, poate doar bogatasii si institutiile. Era telegraful, dar costa cat era apelul pe mobil acum 20 de ani la noi, cand comunicam tot telegrafic, cate 3 secunde. 🙂

TheSpecialist
Maestru
Eu unul ma bucur de liniște, nu ma stresează nimeni și nimic la ora asta , și nu pot decât sa zâmbesc când ma gândesc la milioanele de frustrați care nu mai pot sa își pună mizeriile pe internet. Mu ha ha haaaa !

Ciucuras
Cunoscător certificat
Ideea este eu nu ma pot conecta la wifi, pe tel apare mesajul nu exista conexiune la internet. Încerc sa ma conectez la wifi și ma scoate imediat.

delfinas
#StarMember
Ai restartat routerul si telefonul?

delfinas
#StarMember
Cica Tzuky, in astea cateva ore, a pierdut 7 miliarde de dolari and still counting...

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver
Se mai întâmplă și la case mai mari. Am văzut aseară că nici un telefon nu mai vrea să facă treabă pe aplicațiile astea și l-am lăsat în pace.

FLo1
#StarMember
Hai măi că și-au revenit. Ce e rău in a avea o pauză de oxigenare și a privi altundeva decât in ecranele de smartphone??? Deci relaxare maximă, nasoleala a trecut.

delfinas
#StarMember
Ei, cum a fost in "apocalipsa" netului, sunt persoane de treabă cei din familie? 🙂

FLo1
#StarMember
@Dilimaria: Să înțeleg că erau stringente (adică urgent necesare) aplicațiile de "uatap, facebuc, și mesenger" pentru ziua de astăzi, marți 05.10.2021???? Stai liniștită, școala e în vacanță astăzi, doar nu degeaba se respectă ca zi liberă (nu prin muncă) pentru prima dată în Românica.... ”ziua internațională a Educației”.