anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare numar pierdut

EmanuelCup
Junior

Buna seara! Acum ceva timp mi-am pierdut cartela si implicit si numarul de telefon. Problema este ca acum am nevoie urgent de un cod de pe acel numar. Exista vreo sansa sa pot recupera acel numar, sa il cumpar din nou? Am nevoie neaparat de acel numar. Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poti merge într-un magazin Orange, iar acolo iti vor spune daca numarul este disponibil (nu a fost atribuit altcuiva) si cum il poti recupera. Mergi într-un Orange Shop (nu Store).

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poti merge într-un magazin Orange, iar acolo iti vor spune daca numarul este disponibil (nu a fost atribuit altcuiva) si cum il poti recupera. Mergi într-un Orange Shop (nu Store).

Multumesc! Am incercat, am intrebat si mi s-a spus ca nu este atribuit cuiva dar in orice caz daca vreau eu numarul acela trebuie sa vin cu cartela la ei. Deci e tot degeaba.Era mai usor sa fie atribuit cuiva si sa vorbesc cu persoana respectiva

MihaiC99
Campion certificat

Ți-au pus intrebari pentru a dovedi ca numărul ți-a apartinut? Nu ai putut raspunde la acestea?

Nu am primit nici o intrebare. Doar au verificat daca e disponibil .

MihaiC99
Campion certificat

Le-ai explicat ca l-ai pierdut si vrei să-l recuperezi. Nici daca ai fi facut abonament nu te-ar fi lasat să-l recuperezi. Ai fost într-un Orange Store sau Orange Shop?

Era un orange Shop, dar o sa merg iar sa le explic din nou situatia,chiar daca ar fi de platit sau de facut abonament, o sa fac . Multumesc!

MihaiC99
Campion certificat

Incearca din nou, daca poti dovedi ca numarul este al tău ar trebui să-l poti recupera.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, în unele cazuri, posibil și intr-al tău, doar cu încheierea unui abonament se recuperează un număr prepay. Ai grijă, să îl faci pe o perioadă cât mai scurtă posibil.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

@EmanuelCup ai reusit sa ajungi într-un magazin orange pentru a-ți recupera numarul? 

Inca nu, sper maine sau pe saptamana viitoare sa ajung din nou la un magazin orange sa verific din nou.

MihaiC99
Campion certificat

Te asteptam cu vesti bune!