Cei care aveti iPhone (eventual si prepaid, cu toate ca nu stiu daca asta face vreo diferenta), puteti sa-mi confirmati va rog daca voi puteti trimite/primi MMS-uri? Eu nu pot sa primesc (presupun ca nici sa trimit), iar setarile de MMS par sa fie absente din sectiunea Cellular. Am setari de date si cam atat. Lipsesc cele de MMS.
De asemenea, link-ul catre pagina de Album MMS (ceea ce se primeste cand nu ai setarile facute), nu redirectioneaza corect. Iar cand in sfarsit merge, nu afiseaza nimic in album. Pagina e accesata de pe iPhone direct, deci s-ar putea sa aiba si asta un efect (avand in vedere browserul Safari).
De asemenea, sugestie pentru Orange: adaugati va rog posibilitatea de trimitere manuala a setarilor, indiferent de terminal. De oriunde am incercat sa trimit acele setari (*100# si serviciul Orange Help https://www.orange.ro/setari-telefoane/) am primit un mesaj de genul: ai un iPhone, telefonul tau are deja setarile de MMS implicite. Well, in cazul asta, se pare ca nu le are. Sau nu le mai are. Si multumita Apple nici nu se poate adauga manual APN-ul pentru MMS. Singura optiune e de "resetare", ceea ce nu face altceva decat sa-mi dea din nou aceleasi setari incomplete.
Aveti vreo idee/solutie?