la 11-08-2026 01:53 PM
Buna ziua,
Astazi intre ora 9-13 era programata portarea numarul din Vodafona in Orange. La 11 am primit sms ca portarea a fost finalizata dar din pacate numarul portat nu este functional. Mai mult nici numarul provizoriu alocat ieri cand am introdus SIM-ul Orange nu functioneaza. Nici macar Serviciul Clienti nu il pot apela.
SIM-ul introdus ieri apare inca asociata numarului provizoriu iar cel portat apare cu No SIM.
Va rog sa ma ajutati cat mai repede posibil cu rezolvarea situatie.
Multumesc,
la 11-08-2026 02:26 PM
Salut, Răzvan! Ai încercat și acum să pui SIM-ul Orange în telefon? Dacă ai primit mesaj că portarea a fost finalizată, ar trebui să funcționeze.
la 11-08-2026 03:24 PM
Buna,
SIM-ul orange este in telefon incepand de ieri cand am fost contactat de la colegii ce se ocupa cu portarea si mi-au spus ca pot introduce SIM-ul orange si care va functiona cu numarul provizoriu pana astazi cand se realizeaza portarea.
Dupa ce am primit SMS-ul de confirmare a portarii am incercat restart de mai multe ori, scos si reintrodus SIM. Este ciudat ca date, 5G, am dar nu functioneaza voce+SMS pe numarul portat, si bineinteles nici pe cel provizoriu.
Ce alte optiuni am?
Multumesc.
la 11-08-2026 03:28 PM
Îmi poți trimite, te rog, numărul de telefon în mesaj privat? Rugăm și noi colegii să verifice.
la 11-08-2026 02:55 PM
Salutare!
Încearcă și un restart sau activează modul Avion, apoi revino la normal. Poate fi și o eroare de sistem Android.
la 11-08-2026 03:25 PM
Salut, am incercat restart de mai multe ori, si sunt pe iOS.
la 11-08-2026 03:27 PM
În acest caz, cel mai probabil este o problemă de provizionare după portare. Contactează suportul Orange de pe alt număr prin apel la 300 și explică-le clar situația, pentru a verifica asocierea SIM-ului cu numărul portat și serviciile de voce/SMS.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor