anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot obține o nouă cartelă SIM cu același număr de telefon?

BENZEKRIMALAK
Începător

Vreau să știu dacă pot obține o nouă cartelă SIM cu același număr de telefon pentru că l-am pierdut pe al meu?

1 Soluţie acceptată‚

Blue12
Cunoscător certificat

Desigur! 

Poţi schimba cartelaSIM - micro SIM sau nano SIM (păstrezi acelaşi număr de telefon şi aceleaşi servicii) în orice magazin Orange sau magazin partener.

Ai nevoie de următoarele documente:

• un act de identitate, dacă ai un abonament Orange înregistrat pe persoană fizică
  • un act de identitate, ştampila societăţii şi o împuternicire ştampilată, dacă ai un abonament Business

Schimbarea cartelei SIM pentru abonament se poate face gratuit: 

• în cazul în care cartela este defectă
  • în cazul în care nu ai efectuat nicio schimbare de SIM în ultimii 2 ani
  • în maximum 30 de zile de la procesarea unei achiziţii sau a prelungirii unui abonament Orange
  • dacă ai nevoie de un alt tip de SIM (NanoSim, microSIM)

Pentru restul situaţiilor, schimbarea de SIM va fi taxată cu 1.92 euro (TVA inclus).
Taxa de schimbare de SIM va fi inclusă pe prima factură ce se va emite după efectuarea schimbării.

Sursa: https://www.orange.ro/help/cum-schimb-cartela-sim-pentru-un-abonament-95

Pentru PREPAY:

Schimbarea cartelei SIM (furt, pierdere, schimbare format cartelă, deteriorare cauzată de client etc) - 1,92 € pentru orice plan tarifar, TVA inclus. Indiferent de motiv, poti solicita schimbarea grautita a SIM-ului o data in 24 de luni.

Locațiile în care poți cere o schimbare de SIM sunt :

• dacă SIM-ul este defect/deteriorat: în orice magazin din reţeaua Orange (francize, parteneri şi Orange Shop) 
  • daca SIM-ul a fost pierdut sau furat: doar în magazinele proprii Orange ( nu şi la parteneri) 

Pentru a afla dacă un SIM este defect, îți recomandăm să faci următorul test : introdu cartela SIM în alt telefon compatibil cu rețeaua Orange şi, invers, alt SIM în acel terminal. În situația în care constați că SIM-ul nu funcționează nici în celelalt telefon, va fi necesară o înlocuire a cartelei.

Sursa: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay-70

Sper ca ti-am fost de folos! O duminica binecuvantata!

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember

Salut,

Bine ai venit in Comunitate!

Da, se poate. Mergi intr-un Orange Shop cu actul de identitate si iti vor da o noua cartela SIM cu acelasi numar.

Blue12
Cunoscător certificat

Desigur! 

Poţi schimba cartelaSIM - micro SIM sau nano SIM (păstrezi acelaşi număr de telefon şi aceleaşi servicii) în orice magazin Orange sau magazin partener.

Ai nevoie de următoarele documente:

• un act de identitate, dacă ai un abonament Orange înregistrat pe persoană fizică
  • un act de identitate, ştampila societăţii şi o împuternicire ştampilată, dacă ai un abonament Business

Schimbarea cartelei SIM pentru abonament se poate face gratuit: 

• în cazul în care cartela este defectă
  • în cazul în care nu ai efectuat nicio schimbare de SIM în ultimii 2 ani
  • în maximum 30 de zile de la procesarea unei achiziţii sau a prelungirii unui abonament Orange
  • dacă ai nevoie de un alt tip de SIM (NanoSim, microSIM)

Pentru restul situaţiilor, schimbarea de SIM va fi taxată cu 1.92 euro (TVA inclus).
Taxa de schimbare de SIM va fi inclusă pe prima factură ce se va emite după efectuarea schimbării.

Sursa: https://www.orange.ro/help/cum-schimb-cartela-sim-pentru-un-abonament-95

Pentru PREPAY:

Schimbarea cartelei SIM (furt, pierdere, schimbare format cartelă, deteriorare cauzată de client etc) - 1,92 € pentru orice plan tarifar, TVA inclus. Indiferent de motiv, poti solicita schimbarea grautita a SIM-ului o data in 24 de luni.

Locațiile în care poți cere o schimbare de SIM sunt :

• dacă SIM-ul este defect/deteriorat: în orice magazin din reţeaua Orange (francize, parteneri şi Orange Shop) 
  • daca SIM-ul a fost pierdut sau furat: doar în magazinele proprii Orange ( nu şi la parteneri) 

Pentru a afla dacă un SIM este defect, îți recomandăm să faci următorul test : introdu cartela SIM în alt telefon compatibil cu rețeaua Orange şi, invers, alt SIM în acel terminal. În situația în care constați că SIM-ul nu funcționează nici în celelalt telefon, va fi necesară o înlocuire a cartelei.

Sursa: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay-70

Sper ca ti-am fost de folos! O duminica binecuvantata!

Durează mult timp până da o cartelă SIM cu același număr 

Daca au SIM-uri blank in shop, inlocuirea se face pe loc.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Normal că se poate, eu fac asta de foarte mulți ani, fără probleme.

Baftă!