anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pinata Party - AWB Livrare?

AnaMaria09
Junior
Buna,
AM reusit, dupa multe incercari, sa pun mana pe un premiu, dar in afara de email-ul primit marti ca "premium va fi livrat in 1-3 zile lucratoare" nu am mai primit nimic.
Ma asteptam sa ajunga vineri, sincera sa fiu, dar nu am primit niciun AWB, tracking number, vreun detaliu despre curier etc. Mi se pare o lipsa de transparenta.
Vreau sa stiu in ce stadiu e livrarea premiului, daca o sa il primesc vreodata sau nu 🙂
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Colegii ne-au confirmat că, într-adevăr, unele premii de săptămâna trecută au fost procesate cu o mică întârziere și nu a fost respectat termenul 1-3 zile pentru toate livrările. Ne cerem scuze pentru inconvenientul apărut. Vor fi expediate astăzi prin curier rapid și veți primi notificare, cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Mulțumim pentru înțelegere.

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

FLo1
#StarMember
@Wolfy: Cum scria si @Razvan, regulamentul prevede afișarea promoțiilor din săptămâna 26 oct - 2 nov .... la ora 14:00. ”Succesuri” la refresh and select.

Wolfy
Junior
Acelas c***t! Multumim orange!!!

MihaBH
Junior
Azi a fost bine de tot. Am urmarit Pinada party de la 13.52 la 14.17 nici macar un premiu nu a fost disponibil in stoc. Cred ca ati incarcat pozele premiilor cu stoc epuizat si atat.

negru
Junior
Am avut exact aceeași problemă! De o lună sunt în fiecare marți la ora 13:55 în aplicație, dau refresh și brusc, la 14:00 apar direct stocurile epuizate.

Barni
Începător
Fraudã si minciune toate campania asta

Neaplicabil
Am umflat potul cel mare... unde trimit adresa de livrare?

robi1998
Explorator
@alterego opc direct, asa am patit si eu si pe Orange nu ii intereseaza deloc..

Wolfy
Junior
Va multumesc pentru raspunsuri, dar acelas r***t a fost si la ora 14:00 indisponibilitate chiar daca nu mi s-a blocat deloc aplicatia si chiar daca am fost “pe faza”. Bafta tuturor ca eu sigur nu o sa imi mai pier vremea cu astfel de promoții care ar fi mai bine sa fie tombole nu sa te faca sa accesezi o aplicatie la infinit in speranța ca vei primii un “os”.