anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Numărul minim și maxim de rate

Laura_cio
Senior
Care este numărul minim și maxim de rate la achiziționarea unui telefon?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Pentru plata ratei pe factura trebuie sa fii client Orange si poti cumpara mobilul in 18 sau 24 de rate. Daca vrei doar achizitie de telefon o poti face si in 6 sau 12 rate prin intermediul Cardului Avantaj, Cardului BRD Finance MasterCard, Cardului de la Banca Romaneasca si Smartcard de la Banca Transilvania.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Ascary
Campion certificat
Eu am optat pentru rate pe 24 de luni pentru toate produsele achiziționate.

Vio73
#StarMember
Și eu tot așa.

Ascary
Campion certificat
Mi s-a părut varianta cea mai buna. Desigur pentru cei care vor sa termine mai repede,12 luni e varianta de luat in calcul.

Ascary
Campion certificat
Nu întotdeauna ce e bun pentru mine e bun și pentru altcineva.

Vio73
#StarMember
Faptul că ai posibilitatea să alegi variante între rate pe factură și/sau prin intermediul cardurilor de rate, arată deschiderea operatorului către clienți, din dorința de a-i ajuta să aibă cele mai eficiente metode de finanțare. Să ai posibilitatea să alegi în 18 și 24 rate lunare pe factură sau prin intermediul cardurilor de la bănci e un mare pas înainte față de ceva ani în urmă, când te uitai la telefon sau alt produs, înghițeai în sec, te resemnai și te gândeai apoi că poate va veni o vreme în care să-ți poți permite produsul respectiv!

Romeo_
Senior certificat
Am vrut sa optez pentru rate, dar, abonamentul plus rata care era mare m-a facut sa renunt pentru ca depasea bugetul meu. Mentionez ca am vrut sa dau la schimb si telefonul, dar mi se oferea mult mai putin decat daca l-as vinde.