anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Număr pierdut asociat unui cont bancar

Graur
Începător
Salut am și eu o problema mare, am avut un număr de telefon cu care am creat un cont iar eu pe acel cont am o suma de bani și când dau retragere îmi trimite un cod, eu numai am numărul acela ce pot face?
1 Soluţie acceptată‚

BlackWolf
Cunoscător certificat
Salut! Stai liniștit, e simplu de rezolvat. Te duci cu buletinul la o sucursală a Băncii unde ai contul și îți actualizezi datele personale cu numărul nou de telefon. Acum depinde și la ce Bancă ești, că dacă ești la Revolut trebuie sa iei legătura cu ei online pentru actualizarea datelor, iar dacă ai Orange Money te duci într-un Orange Shop sau intri în legătură cu un operator în chat-ul My Orange sau sunând la 300 și se rezolvă. Unele Bănci, cum ar fi BT, te obligă periodic să îți actualizezi sau să îți confirmi datele personale, iar dacă nu o faci, îți blochează contul.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

BlackWolf
Cunoscător certificat
Salut! Stai liniștit, e simplu de rezolvat. Te duci cu buletinul la o sucursală a Băncii unde ai contul și îți actualizezi datele personale cu numărul nou de telefon. Acum depinde și la ce Bancă ești, că dacă ești la Revolut trebuie sa iei legătura cu ei online pentru actualizarea datelor, iar dacă ai Orange Money te duci într-un Orange Shop sau intri în legătură cu un operator în chat-ul My Orange sau sunând la 300 și se rezolvă. Unele Bănci, cum ar fi BT, te obligă periodic să îți actualizezi sau să îți confirmi datele personale, iar dacă nu o faci, îți blochează contul.

mihai_13
Senior certificat
Graur - important este sa ai inca simul chiar daca este expirat si sa nu fi trecut 6 luni de cand a expirat (toretic) numerele expirate sunt tinute in "carantina" o perioada de timp. - mergi cu simul si buletinul tau intr un magazin Orange si iti poti recupera numarul de telefon cu un abonament minim parca pe 6 luni succes

arsradu
#StarMember
Ia legatura cu firma/suportul aplicatiei (daca e o aplicatie), sau da o cautare pe google, si vezi cum se poate modifica numarul de telefon de pe cont. Alternativ, daca te poti loga si cu alte date (unele site-uri au optiunea asta), incearca si asta. La contul de Google de exemplu te poti conecta in mai multe feluri. La fel si la cel de Microsoft si probabil si altele. Deci, in primul rand, vezi daca aplicatia/site-ul/firma/banca sau ce e, iti da voie sa schimbi nr de telefon asociat contului. In cele mai multe cazuri, exista o solutie.