anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Număr cifre telefon

Dimitrie569
Junior entuziast

Am fost sunat de la 2 numere de telefon:

+407525339193 respectiv +407525331779 (dacă le cunoaște cineva), acestea fiind necunoscute

Încă ceva: am observat că acestea au 12 cifre (cu tot cu prefix) deși toate numerele de telefon pe care le cunosc au 11 cifre

Știe cineva de ce acestea au o cifră în plus? Este o înșelătorie cumva?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Sunt numere false. Cauta pe net numerele si vei vedea ca nu exista detalii despre ele. Nu stiu care le e scopul, dar, daca raspunzi, orice e tacere, ori auzi un mesaj ca esti cautat de politia romana si ca e un mandat pe numele tau. De parca politia asa da de tine... :))

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Prima cifră și a doua, + 40 reprezintă prefixul de țară, adică de România.

Ai aici un topic asemănător:

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/scriere-numar-de-telefon-in-format-de-tara-40/m-p...

În format internațional vei avea: +4 (0) 7xx xxx xxx si NU +4 (0) 07xx xxx xxx. "+"-ul înlocuiește intr-adevar grupul "00" din prefix. Adică "004(0)" sau "+4(0)" sunt unul si acelasi lucru. În format național vei avea: (0) 7xx xxx xxx.

Sper că am clarificat!

Baftă! 

Dimitrie569
Junior entuziast

Știu asta, dar am inclus și cifrele prefixului. 

Mă refeream la conținutul numărului, că are o cifră în plus față de numerele normale, și mă gândeam dacă nu cumva este un număr rău-intenționat , cică erau de la revolut (și n-aveam niciun cont la ei😂)

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Habar nu am, nu am văzut și  cred că poate fi ceva dubios.

Daca erau de la revolut macar au venit cu o oferta buna.🙂

Până îți faci cont pe revolut de asemenea le poți da și un block acestor numere.🙂

Așa am făcut, cum fac în general cu numere necunoscute dacă nu sunt asociate cu contacte cunoscute 😀

delfinas
#StarMember

Sunt numere false. Cauta pe net numerele si vei vedea ca nu exista detalii despre ele. Nu stiu care le e scopul, dar, daca raspunzi, orice e tacere, ori auzi un mesaj ca esti cautat de politia romana si ca e un mandat pe numele tau. De parca politia asa da de tine... :))

De acu dacă mă sună un număr non-contact o să număr cifrele dacă sunt 12... *apăs pe respinge, apoi block*😂