anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai am semnal la cartela SIM orange

Marcelos_77
Începător
Bună .de curând am ajuns in Franța m-am reîntors și nu mai am semnal la cartela .va multumesc
8 Răspunsuri 8

svetalex
Senior certificat
Salut! Când ai făcut ultima reîncărcare? Numărul mai este valabil? Ai încercat să dai restart la telefon? Dacă persistă, probabil că ți s-a demagnetizat cartela și ar trebui să mergi într-un Orange Shop să o schimbi

FLo1
#StarMember
@Marcelos77: Bun venit în Comunitate. Nu este prea clară problema semnalată de tine. Eu înțeleg că ai revenit în Franța (probabil din România), iar acum nu mai ai acces la serviciile Orange. Corect? Dacă da, atunci detaliază dacă ai prepay sau abonament, dacă ai activat (sau nu) opțiunea de roaming, ce plan tarifar ai activat.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Marcelos 77, Ne poti spune ce model de telefon folosesti? Am intampinat si eu aceasta problema cand am trecut telefonul de pe mod avion pe mod normal. La mine s-a rezolvat cu scoaterea si reintroducerea cartelei sim urmata de un restart la telefon. Poti sa incerci sa ne spui daca s-a rezolvat problema?

delfinas
#StarMember
Marcelos, dacă ești pe prepay și ai stat mai mult în Franța decât în România, in ultimele 2-3 luni, probabil ai depășit limita rezonabilă de consum și nu mai merge cu opțiunea de 10, ci doar cu credit, din care consumi la prețul zonei. DETALII: https://www.orange.ro/help/ce-nseamn-consum-majoritar-n-roaming-i-ce-trebuie-s-tiu-7648 https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabil-a-serviciilor-roaming-see-6828 https://www.orange.ro/roaming/prepay/

DanielaH
Moderator
@Marcelos 77, te-ai reîntors în Franța sau în România? Nu este foarte clar dacă acum ești în roaming sau nu. Revino, te rog, cu câteva detalii.

Viocat
Senior certificat
Incearca sa dezactivezi roamingu. Activeaza modul avion si apoi dezactiveaza-l ca sa nu mai dai restart la telefon

Enrique_Bossu
Junior
Buna ziua! Nu mai ai semnal deloc pe cartela ? S-ar putea sa se fi demagnetizat ,cartela și atunci nu mai funcționează deloc ! Eu am pățit ,că nu mi-a citit numerele ,nu am mai reușit să o folosesc ! Nu spun că este sută la sută asta ,poate sa fie probleme și fi telefon! Mai verifica cartela daca este bine fixată ,la locul ei , poate fi și din această cauza! Daca nu eventual închide telefonul și îl deschizi din nou (Un Restart )! Daca nu își revine semnalul nici după ce verifici ...atunci poate este din telefon! Mai mult nu știu ce sfat să îți dau ,sper sa fie de ajutor și să nu fie mari probleme ! Un an mai bun ,multa sănătate ! O zi buna și frumoasă!

DanielaH
Moderator
@Marcelos 77, s-a rezolvat problema? Te așteptăm să revii cu vești bune.