anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesaje cu coduri de la numere necunoscute

Sebi_5
Începător
Bună ziua! Tot primesc prin mesaje coduri, de la numere de telefon din România, pe care nu le cunosc. Am preferat de fiecare dată să nu apelez aceste numere și sa le blochez. A mai pățit cineva? Cum ați rezolvat?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Ce inseamna mai exact "primesc prin mesaje coduri, de la numere de telefon din România, pe care nu le cunosc" ? Daca sunt mesaje comerciale nesolicitate de tip bulk, cel mai probabil numarul tau de telefon a ajuns in una sau mai multe baze de date detinute si tranzactionate spammeri. Fie blochezi acele numere de pe care primesti mesajele, caz in care ai trata cauza si nu efectul pentru ca spammeri vor activa alt numar de telefon, fie depui o plangere catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

@iuliamanolache3: Bun venit în Comunitate. Care este aplicația bancară pe care vrei să o actualizezi? Actualizarea ca update nu are nevoie decât de descărcare/instalare versiune nouă. Actualizarea anumitor informații din aplicație referitoare la carduri .... aceasta da, necesită confirmare prin SMS pe numărul declarat unității emitente a cardului. 

Bună! 

Vezi în setări dacă ai cumva blocare de la numere necunoscute (care nu sunt în agendă nu cele private / numere ascunse). Eu am blocate numerele private și o dată, din greșeală, am bifat și numere necunoscute (numere nesalvate în agendă) și nu primeam sms de acces de la bancă.