Partea cu autentificarea (2FA) s-ar putea rezolva cu o aplicatie de genul Google Authenticator sau Microsoft Authenticator, daca platforma pe care incerci sa te loghezi suporta asa ceva. Si atunci, in loc sa-ti trimita codul pe telefon, prin SMS, il ai mereu disponibil, si updatat, in aplicatia respectiva.
De asemenea, recomandarea mea ar fi sa-ti sincronizezi contactele in contul de Google. In felul asta, le ai tot timpul cu tine, indiferent de SIM, telefon etc.
Acuma, revenind la problema ta, daca telefonul nu mai recunoaste SIM-ul deloc (no SIM, cum ai zis tu), atunci...nu prea ai foarte multe optiuni.
Ce as mai incerca eu...ar fi doua lucruri:
1. un alt SIM in acelasi telefon (orice alt SIM suportat de telefon). Daca acolo e vazut si, presupunand ca telefonul nu e codat, isi ia si retea, atunci problema e SIM-ul tau. Daca nu merge nici cu SIM-ul celalalt...ma gandesc sa nu fie cititorul de SIM dinauntru. E rar sa se strice...dar, se poate intampla. E un test de 1 minut, care ar putea sa confirme chestia asta.
2. curatat SIM-ul vechi cu o microfibra curata, si incercat din nou. Daca tot nu vrea, din pacate, singura solutie este inlocuirea SIM-ului fizic.
Iar pentru asta, singura varianta mai comoda (care nu implica imputerniciri, procuri si alte cele) ar fi sa-ti dai comanda de SIM, din contul tau My Orange, dupa cum e descris aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-schimb-o-cartela-sim-care-nu-mai-functioneaza-din-contul-meu-my-orange-15068
Poti incerca sa introduci direct adresa de livrare de acolo. Daca nu merge, va trebui sa vorbesti cu cineva de aici, din tara, sa ti-l trimita prin posta/curier dupa ce-l primeste. Si sa-l activezi tu acolo.
Client Orange