anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Folositi si alti operatori telecom? Daca da, de ce?

Neaplicabil
Sunteti si clientii altor operatori telecom in afara de Orange? Daca da, de ce? Putem discuta aici si speram sa vada si cineva din compania Orange ce ar putea imbunatati.
Incep eu, sunt client Orange, dar sunt si client Telekom, pentru ca e singurul operator care pot sa spun ca ma multumeste pe deplin in momentul de fata datorita ofertelor cu toate resursele nelimitate (mai ales de internet mobil), ofertele de servicii fixe care iarasi sunt foarte bune si datorita retelei pe care o detin.
Si Orange ma multumeste, ca si retea si acoperire, dar mi-as dori oferte mai bune.
71 Răspunsuri 71

mariussruben89
Explorator entuziast
Pe parte de telefonie, internet,afara de Tv,este deocamdata la un nivel destul de bun ,cum ziceam,dar pe alte privinte, deocamdata nu pot ajunge la acel nivel,deoarece vedeti in alte comentarii lasate, punctate, de mine , care sunt in discutie pe platforma. Atata pot zice,ca are inca destul de bun semnal, iar pana vedem 5G,poate apar si telefoane cu aceasta tehnologie, chiar daca este lansat S 10+ 5G,deocamdata nu cred ca ajunge la noi pe piata,sau daca va fi,va fi la preturi destul de piperate, ramane si vedem ce va mai fi ,cu aceasta tehnologie.

Valadoryn
Junior entuziast
Nu, sunt fidel Orange Pai fă-ți cont pe nu Orange și de acolo poți activa diferite bonusuri de net

Da...pentru ca orange nu imi ofera posibilitatea de a activa o optiune cu internet nelimitat fiind inexistenta pe pre pay...

Vio73
#StarMember
@mariussruben89, Sunt destul de buni și la tv dar pe partea de satelit. Tv-ul prin fibră este preluat de la Telekom, deci nu este al lor.

Silvana
Junior
Da. Am abonament și la Vodafone. În zona unde locuiesc, rețeaua de la Orange e cam slăbuța. Iar la internet am nelimitat în Vodafone

Vio73
#StarMember
Se mai întâmplă. Nu sunt toți peste tot la fel. De-aia există alternativă.

Alinbia
Junior
Și eu am abonament la Orange, dar și o cartela la Telekom, pt ca sunt zone unde Orange-ul sta rău cu semnalul

Cathy
Explorator entuziast
Sunt si client DIGI pentru ca am un abonament care cuprinde si cablu, tv, internet, telefonie mobila si a reiesit un cost foarte scazut.La vremea cand am incheiat contractul am fost preluati de DIGI de la o retea de cartier si ne-au convenit tarifele practicate.Ceilalti de pe piata la vremea aceea ori nu aveau toate aceste optiuni (TV, cablu) ori erau mult mai scumpe si nu prea te puteai apropia.

Melek
Junior entuziast
In cazul meu, sunt client si Digi pentru serviciile ce tin de televiziune, Internet si telefonie fixa. Au fost printre primii care au oferit acest gen de pachete la niste preturi foarte competitive. Sunt genul de persoana care daca nu are probleme cu furnizorii de servicii, nu caut o schimbare de dragul de a schimba, imi cunosc nevoile si daca sunt indeplinite de catre furnizorul ales, sunt constanta. Am primit oferte si de la Orange in ceea ce priveste partea de televiziune, insa neavand pachetele de programe sportive pe care cei de la Digi le au, nu pot sa ma pun rau cu sotul meu care, in afara de sport, nu prea urmareste altceva la televizor.

Stefaniiia
Junior
Nuuuu nuuu

Experimentat
Junior
Nu, nu folosesc.

Neaplicabil
Nu folosesc servicii mobile de la altii, doar fix de la digi caci vine la pachet cu fibra si tv-ul. Net am de la o retea de cartier 🙂

Brumudar
Începător
Folosesc Vodafone in paralel cu orange. De fapt Vodafone e furnizorul meu principal de telefonie pentru toată familia. Un lucru pe care orange nu pare sa îl înțeleagă e importanța unui serviciu de relații cu clienții de calitate. Având un cont mare cu 10 numere pe Vodafone mi s-a alocat un administrator de cont care e mereu pregătit cu un răspuns prompt plus ca nu am avut niciodată cu Vodafone problemele și neplăcerile de care m-am izbit in ograda Orange. Unde m-a câștigat orange e fibra pentru acasă și noul lor produs bancar Orange Money. Sunt foarte rapizi și proactivi când vine vorba de a aborda și implementa tehnologii și servicii noi însă dacă ar pune puțin mai mult preț pe experiența clienților și îmbunătățea acesteia mi-aș muta tot contul de Vodafone pe orange.

bogapostu
Explorator
1 un abonament mobil la Vodafone, practic internet nelimitat (4 pass-uri active), ideal pentru copil 2 TV si internet fix de la RCS, Orange nu are acoperire la mine si nu as avea serviciile pe care le am acum

Cris_Bogaciu
Junior
am doar telefonie mobila de la orange, desi as fi vrut sa am si tv si internet fix, doar ca la mine in zona nu exista infrastructura de fibra optica si nu as putea decat cu antena, ceea ce nu vreau. momentan sunt abonata la Telekom si Digi pentru aceste servicii si nu sunt multumita de nici unul din furnizori in ceea ce priveste internetul (am tot avut probleme de blocare in ultimele luni). serviciul tv este ok din partea ambelor companii.