anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Folositi si alti operatori telecom? Daca da, de ce?

Neaplicabil
Sunteti si clientii altor operatori telecom in afara de Orange? Daca da, de ce? Putem discuta aici si speram sa vada si cineva din compania Orange ce ar putea imbunatati.
Incep eu, sunt client Orange, dar sunt si client Telekom, pentru ca e singurul operator care pot sa spun ca ma multumeste pe deplin in momentul de fata datorita ofertelor cu toate resursele nelimitate (mai ales de internet mobil), ofertele de servicii fixe care iarasi sunt foarte bune si datorita retelei pe care o detin.
Si Orange ma multumeste, ca si retea si acoperire, dar mi-as dori oferte mai bune.
71 Răspunsuri 71

Iulian75
Junior
Eu am făcut greșeala să-mi fac alte doua abonamente la digi...acolo avem televiziunea și Internetul, din motive economice. Dar sunt foarte slabi pe partea de servicii. Acoperirea este slaba...dar sunt ieftini. Bănuiesc ca asta este singurul lor atu.

CălinM
Junior entuziast
Mai am telefonul de serviciu pe Vodafone. Dar fie vorba între noi aici e mai bun Orange la servicii, internet și convorbiri în roaming. Sa nu ma ziceți la Vodafone ca am zis asta.

Vio73
#StarMember
Stai liniștit, că nu spunem o vorbă!

mariussruben89
Explorator entuziast
Da,folosesc si alt operator,dar doar ca sa testez calitățile de semnal.

FaraUnID
Campion certificat
Folosesc internet fix + IPTV e la Telekom, deoarece blocul in care locuiesc este intr-un unghi mort dpv al semnalului satelit si nu pot avea televiziune DTH. Prin urmare singura alternativa disponibila in materie de televiziune digitala in cazul meu este IPTV-ul, care in momentul de fata este disponibil la nivel national doar la Telekom. Daca tot suntem in era tehnologiei 4G/4G+ iar 5G bate la usa, astept ziua in care Orange va aruna in piata propriul IPTV. In acel moment colaborarea mea cu Telekom sa va finaliza.

RstdWoo
Cunoscător
Nu si spun si de ce: Vodafone: nu au fost in stare sa implementeze Volte si Vowifi, dar se lauda cu mega tehnologii si investitii. In ce anume? Telekom: internet slab, servicii clienti jalnice. Digi: semnal slab si viteza internet mobil mult sub limita decentei anului 2019

Cocolino2010
Junior
In prezent eu utilizez Orange si Digi Mobil, utilizez Digi Mobil deoarece totul este nelimitat inafara de a scrie SMS si de a vorbi International. Nemultumirea mea fata de Digi este acoperirea 4G, dar stiu ca este in lucru si se va remedia problema de curand. Orange este pentru mine mult mai mult, nr de telefon il am de foarte mult timp, de aprox 15 ani. Sunt foarte multumit la partea cu ofertele de convorbire, dar un lucru ce ma nemultumeste uneori este internetul... Singura mea dorinta ar fi - datele de trafic national sa se raporteze lunar indiferent daca ii utilizezi acum sau peste 2 luni. Iar serviciul de retea Orange banuiesc ca este in lucru deoarece in prezent mai sunt localitati fara semnal sau semnal foarte slab. Pentru mine nu este un motiv de lauda sau concurenta pentru retele mentionate. In prezent sunt multumit de ambele retele.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu nu pot spune ca sunt client al altei retele telecom, dar mai am o cartela prepay la vdf pe care o folosesc pentru un cont pe un site de vanzari. Am preferat sa fac aceasta "schema" pentru ca vreau sa stiu exact daca ma suna cineva care este interesat de ce vand eu si mia ales nu vreau sa fiu sunat pe numarul meu de persoane dubioase. Am patit-o \in trecut si a fost foarte neplacut sa fi sunat pe la 2-3-4 noaptea ca ei vor sa cumpere la acea ora. Astfel cu noul numar, pot inchide acel telefon pe timpul noptii pentru a nu mai fi deranjat. In mod normal nu am nevoie de un alt numar de telefon, dar nu se stie nici o data cand te poate ajuta un alt numar intr-o alta retea 😉

Mary_1
Junior
M am portat de la Vodafone la Orange, ce sa zic... abonamentul la Vodafone a fost o experienta urata. Telecom nu am încercat dar nu ma tentează.

Vio73
#StarMember
Ați ales bine, stați liniștiți!

costy7601
Începător
Eu am si orange si telefonie de la digi pentru internet desigur, netul la orange cam face figuri seara , in rest e ok.

Sularov
Junior
Nu sunt client orange deoarece in zona mea nu prea are semnal

FLo1
#StarMember
Simplu:tarife si oferta mai avantajoase. Sa detaliez e mult prea mult, dar totul conteaza sa stii ce vrei si cat ai nevoie sa te ... intinzi. In plus o alternativa e mai sigura decat monopolul.

Ginuta
Junior
Nu, numai orange

Neaplicabil
doar orange! daca sunt client vechi al unei retele care imi ofera lucruri bune,nu vad sensul sa iau si de la alti operatori. intr-o zona izolata,am tot ce imi trebuie de la orange: internet cu semnal destul de bun,telefon lipit de geam dar la cat vorbim noi e super suficient,pot suplini cu whatsapp daca vreau sa vorbesc din alt colt al casei. nu,nu am a ma plange. in trecut am fost pe connex,digii,zapp,si am renuntat la ele. noi ramanem cu orange.