anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Folositi si alti operatori telecom? Daca da, de ce?

Neaplicabil
Sunteti si clientii altor operatori telecom in afara de Orange? Daca da, de ce? Putem discuta aici si speram sa vada si cineva din compania Orange ce ar putea imbunatati.
Incep eu, sunt client Orange, dar sunt si client Telekom, pentru ca e singurul operator care pot sa spun ca ma multumeste pe deplin in momentul de fata datorita ofertelor cu toate resursele nelimitate (mai ales de internet mobil), ofertele de servicii fixe care iarasi sunt foarte bune si datorita retelei pe care o detin.
Si Orange ma multumeste, ca si retea si acoperire, dar mi-as dori oferte mai bune.
71 Răspunsuri 71

Jay
Campion certificat
Am fost pe la vodafone putin si pe la digi tot putin.. dar, mi-a trecut :). Mie imi ajung resursele, de fapt nici macar nu reusesc sa le consum.. iar, cu bonusul de vechime, m-am linistit complet.. Telefonul fix, la mine acasa, de la Telekom, este piesa de mobilier.. Am tv+net fix de la digi, dar, aici nu eu hotărăsc si daca n-au fost probleme pe partea asta..

Neaplicabil
Inseamna ca tu stai bine. 🙂 Din pacate eu nu ma descurc cu ce am, deja pe luna asta am 880 GB prin 4G si inca nu e gata ciclul de facturare. :) Tare mult mi-as dori de la Orange net nelimitat.

Jay
Campion certificat
Wow!!.. 880?! Eu am aproximativ 50gb pe un tel si aproape 40gb pe celalalt, din abonament+vechime+bonusurile pe care le da Orange cu diverse ocazii.. dar, nu am ce face cu atat de mult net, pentru ca nu am timp, dar, daca as avea nevoie de mai mult net decat am, probabil as folosi la maxim wi-fi.. Succes! Sa gasesti o varianta care sa multumeasca pe toata lumea..

Neaplicabil
Daaa, folosesc intens netul, atat mobil cat si fix. Pe mobil am depasit si 2000 GB intr-o luna, pe cel fix lunar am intre 40.000 si 50.000 GB. Adica 40-50 TB.

eda2k
Cunoscător
Bună ziua, @simple_dreams: Sunt foarte curios - cum ai reușit performanța de a consuma 2000 GB/ lună ? Și o altă întrebare - ce terminal folosești, capabil să facă download cca. 65 GB/ zi ?

Romeo_
Senior certificat
Client Digi din 2008 la telefonie fixa,telecablu,antena satelit si internet.Ma gandeam sa schimb pt ca a expirat contractul(il reînoiam la doi ani cand expira si imi faceau o alta oferta)dar am ramas doar cu gandul din cauza comoditatii(o singura factura pt toate serviciile).

Neaplicabil
@eda2k: folosesc netul la tot ce-mi trece prin cap, folosesc doua telefoane de obicei, dar mai am si alte terminale.

Vio73
#StarMember
Nu folosesc nimic de la alții. Am folosit Digi o vreme, dar e slab în comparație cu pretențiile mele. Dai 2 lei și face 1. Fără să jignesc pe cineva!

Miha_Z
#StarMember
Mai am abonament TV si internet de la Digi pentru locuinta mea. Sunt foarte multumita de grila si semnalul oferit. Si am avut si 2 abonamente voce, folosit de socru pentru internet necesar la taxi. Intre timp am renuntat la unu din abonamentele de voce.

Ascary
Campion certificat
Se pot consuma foarte multi GB într-o lună. Filmele bluray,videoclipuri la rezoluție mare,jocuri de 70-80 GB,fișiere mari,pagini multe deschise,teste,upload-download in cloud-uri etc toate duc lunar la 1500-2000 GB pe lună lejer.

Ascary
Campion certificat
Nu,nu folosesc alți operatori,nici nu știu dacă mai sunt alții. Mai sunt?

Miha_Z
#StarMember
Multi Gb folositi... Bine ca n-am mania jocurilor si a testelor. Eu cu 10 Gb ma descurc, ca acasa folosesc wi-fi.

Costy
Explorator entuziast
Prin activitatea mobilă, consum circa 65Gb pe lună, 21,5 GB de la Orange (atât am inclus în abonament) și restul de la Digi. În zona mea sunt singuri operatori care oferă o viteză a internetului decentă (minim 30Mbps)

Ascary
Campion certificat
Și maxim cam cat?