anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce primesc SMS de la Orange?

Bilt_Maria
Începător
De ce tot primesc sms de la Orange cu” ne pare rău...” dacă eu nu am trimis un mesaj și in plus am și credit?
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Poate fi o eroare de sistem, daca tu nu trimiti nimic.. Si, nici altcineva nu are acces la telefonul tau.. Incearca sa vorbesti pe chat Djingo cu un consultant sa vezi ce-ti spune..

Razvan
#StarMember
Ce model de telefon folosești? Poate ai vreo aplicație instalată care trimite automat sms-uri la vreun număr cu suprataxare.

Neaplicabil
Ne poti da ceva mai mult din mesajul ala? Ne pare rau...ce? Eu primesc de obicei mesaje de genul asta cand incerc sa trimit o poza prin iMessage iar persoana cealalta fie nu are net sa-l primeasca, fie n-are iOS, si atunci incearca sa-l trimita ca mesaj multimedia. Caz in care ai nevoie de setari, si de credit. Deci...depinde un pic de ce anume spune acel mesaj. 🙂

Vio73
#StarMember
Posibil să fie vreo eroare sau vreo setare efectuată greșit.

DanielaH
Moderator
@Bilt Maria, ne poți reda întreg SMS-ul pe care-l primești? Te așteptăm cu detalii.

Bilt_Maria
Începător
“Ne pare rau dar nu ai suficient credit pentru a accesa acest numar. Te rugam sa-ti reincarci contul. “ acesta este mesajul primit. Modelul de telefon este iphone 6S plus

DanielaH
Moderator
@Bilt Mari, ai mai primit SMS-uri? S-a rezolvat situația? Dacă nu, spune-ne, te rog, de la ce număr sunt ele primite? Ai vreun SMS/ MMS neexpediat în outbox? Sau ai încercat să apelezi un număr/ trimiți un SMS cu suprataxă?