anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
Campion
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
531 Răspunsuri 531

Orza_Lavinia
Începător
Abonament pe numele meu am de 6 ani si 2 luni. Inainte am avut cartela Orange vreo 3 ani si apoi abonament pe numele mamei 5 ani.

Gianni
Cunoscător certificat
Bine ai venit în comunitate Lavinia.Mult succes.

Vio73
Campion certificat
Bun venit, Lavinia și Florin!

Elena_5
Junior
Din martie 2019

Mihai_9
Explorator
Haideți să vă spun pățania mea cu orange . A apărut abonamentul de 25€ tva inclus, cu internet național nelimitat. Totul bun pana aici. Am spus ca doresc acest pachet cu internet national nelimitat, dar fiindca sunt client din 1997 doresc o reofertare . Am fost contactat de un domn Iles Atila, pentru reofertare. După o vechime de aproape 23 de ani în rețea, am primit acest pachet cu internet național nelimitat, dar pentru mine pachetul are un cost de 34 de euro, si imi ofera din partea companiei pentru vechime o reducere de 35%. Într-un final am iesit la un cost de 24.95€. Tva inclus. O reducere de 0.5€ pentru vechimea de peste 22 de ani în rețea. Am perceput-o ca pe înșelătorie. Mi s-a oferit un pachet de 34€ care de fapt nu exista, dar mi s-a spus ca mi se oferă aceea reducere de 35% si iesim la un cost de 24, ceva € tva inclus. Deci într-un final, tot 25€ cat este pachetul standard pe internet. Am perceput-o ca pe o înșelătorie. Am sesizat ancom. Mâine voi consulta un avocat , am de gand sa ii dau in judecata pentru înșelătorie. Am cerut să văd pachetul standard la care îmi oferă reducerea de 35% . Mi s-a spus ca faptic nu exista, dar de fapt exista ca aplica ei reducerea si ca pachetul este cu tot cu reducere. Dar este un pachet pe care il pot vedea doar cei din interiorul companiei. Am spus ca vreau sa fac acest pachet fara reducere. Mi s-a spus ca nu exista acest pachet, decat cu reducere. Asteptam si parerea celor de la ancom sa vedem cum oferă orange o reducere la un pachet care de fapt nu exista. De fapt orange iti ofera pachetul standard, calculează cat ajunge acel pachet cu un adaos de 35% , iti spun ca acela este pretul standard al pachetului, dar că tie iti ofera reducere de 35%. Dar de fapt ajungi la pretul pachetul care este afisat pe site-ul orange.ro . Nu iti ofera nici o reducere. Reducerea este doar ceva verbal sa te ameteasca. Voi depune maine la ancom toate documentele necesare, si voi face la poliție o plângere pentru înșelăciune.

Ascary
Campion certificat
Mihai poate ti s-a facut o oferta individuala. Se obisnuieste asa ceva. La retentie obtin uneori cate un pachet de servicii care nu exista in grila standard dar dat fiind faptul ca sunt client vechi mi se ofera un abonament personalizat. Nu este nimic ilegal aici.Este ceea ce se cheama fidelizare.

Mihai_9
Explorator
Pachetul standard este de 25€ tva inclus. Mie mi-l oferă la un pret mult mai mare, sa imi scoată ochii ca imi ofera o reducere substanțială de 35%, dar de fapt costul total la care ajung este tot 25€. 24.95€. Pachetul cu internet nelimitat este pentru toata lumea, de 25€ tva inclus. O persoană fizică care intra maine într-un orange shop neavând nici macar o zi vechime in retea, poate primii acest pachet la costul de 25€ tva inclus. Mie dupa o vechime de 22 de ani, nu imi poate oferi acest pachet de 25€ tva inclus, pentru mine pretul standard este de 34€, cu o reducere..dupa aplicarea reducerii, ajungem tot la 25€ . Ca asa imi spune persoana de la reofertare. Dar de fapt orange nu are nicaieri acest pachet de 34 de euro. Si uite asa dupa o vechime de 23 de ani în rețea, eu primesc un pachet cu 24.95€ tva inclus, iar o persoană fara nici o zi de vechime, primeste pachetul la 25€. Deci, după ce le dau bani 23 de ani de zile , diferența dintre mine si un client nou este de 0.05€. Adica nimic. Nu conteaza ca le dau bani de 23 de ani. ( avand 4 abonamente, nu unul ) Primesc acelasi pachet care il primeste o persoană care își face azi un abonament orange pentru prima dată.

Sorin_11
Junior entuziast
Eu dețin actualul număr de telefon de vreo 18 ani iar de vreo 11 ani și 8 luni sunt abonat

Gianni
Cunoscător certificat
Salutare @Sorin 11 bine ai venit în comunitate,îți doresc baftă si mult succes alături de noi.

alex_sc04
Junior entuziast
Am folosit cartele Pre Pay inca din 2005, insa abia din anul 2013 am ales sa ma portez la un abonament.

Vio73
Campion certificat
Felicitări pentru alegere și bun venit în Comunitate!

Ascary
Campion certificat
O alegere inteleapta Alex. Bun venit pe Comunitate 🙂

dnz
Explorator entuziast
Hello! Eu sunt nou pe rețea, luna asta mi-am luat o cartela prepay Orange in ideea sa testez rețeaua. Până acum am testat internetul lor și sunt Mega Mulțumit de viteza și stabilitate. Vin de pe Vodafone

Ascary
Campion certificat
@dnz ne bucuram pentru alegerea facuta si ca esti multumit(ă) de servicii.Bine ai venit pe comunitate. Te asteptam cu intrebari daca te intereseaza ceva anume ori,de ce nu,sa raspunzi altor colegi care asteapta o solutie la intrebarile lor.

Vio73
Campion certificat
Bun venit în Comunitate, @dnz! Sper să te bucuri de momente deosebite alături de ceilalți membri! Succes!