anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
539 Răspunsuri 539

vali2bsal
Junior
Buna ziua.Si eu sunt client orange de 19 ani si sunt multumit .In toata perioada am fost cu abonament.

Neaplicabil
Sunt client Orange din 2000

cmadeleinel
Explorator
De 12 ani sunt in comunitatea Orange. I can't complain 😄

Sonia
Începător
Am abonament orange de 4 ani si de vreo 10 cartela Pre Pay, sunt mulțumită de ofertele pe care le primesc

Vio73
#StarMember
Felicitări și mulți ani înainte, alături de Orange!

Mihai86
Începător
3 ani di 2 luni

Cosmin_ANTOHI
Începător
Sunt abonat din 2002

alesia
Junior
Sunt clienta orange din 2003 cred iar din 2007 sunt abonata, am acelai numar.

Eliza_1
Începător
Eu sunt abonata Orange de 9 ani si sunt foarte multumita de serviciile oferite de aceasta retea . Am recomandat altor persoane si voi recomanda in continuare aceasta retea deoarece are viteza de net foarte buna si oferte convenabile .

Misha22
Junior
Eu sunt client din 2008

Miha_Z
#StarMember
Foarte bine faci Eliza. Si eu recomand un produs, un serviciu cand sunt multumita de el.

Olyrelu
Începător
De 12 ani la cartela si de de doi ani la abonament.

Valadoryn_1
Junior
18 luni sunt si sunt foarte multumit

Vio73
#StarMember
Felicitări! Sunteți în cea mai bună rețea!

FLo1
#StarMember
Vio73: Daca ma aflu "in cea mai buna retea" te rog pune o vorba si pt mine la tehnicul ORANGE. In buricul targului din Cluj se intampla ca dupa sesizari de ani de zile, tratate cu "remedieri in cel mai scurt timp" situatia sa ramana neschimbata, adica GSM pe la ferestre. Nu 2G, nu 3G. Asadar ORANGE = niste pacalici cu periute de finisare.