anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot reincarca o cartela prepay direct cu cardul din My Orange?

NITA_LILIANA
Începător
Buna ziua, cum pot reincarca o cartela prepay direct cu cardul, nu pe factura, am încercat sa adaug card și nu ma lasa, nu-mi da decât opțiunea cu plata pe factura și nu as dori plata pe factura
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Liliana, bun venit in Comunitate!!! Dar de ce nu doresti cu plata pe factura? E tot o plata cu cardul, dar la data facturarii, nu a reincarcarii.

FM
Explorator
La Metoda de plată dă pe Modifică și acolo ai de ales între plata cu cardul și plata pe factură. Bifezi plata cu cardul, eventual bifezi și să fie salvat cardul pentru plăți viitoare.

NITA_LILIANA
Începător
Am încercat de la început sa fac asa si nu ma lasa

DanielaH
Moderator
Salut, LILIANA! Bun venit în Comunitate! Uite aici două topicuri despre salvarea unui card în aplicația My Orange: https://comunitate.orange.ro/questions/2807801-procedez-adaug-cardul-my-orange https://comunitate.orange.ro/questions/2547141-salvare-card-aplicatia-orange-money Sper să te ajute. Să ne spui daca ai reușit. P.S. Am acoperit noi numărul de telefon din atașament pentru că astfel de date nu trebuie să fie publice în Comunitate.

delfinas
#StarMember
Nu te lasa sa bifezi optiunea "plata cu card nou"? Ciudat, m-as fi asteptat ca Orange sa isi doreasca plata instantaneu. La Vodafone mai pateam sa nu ma lase sa platesc pe factura, ci doar cu cardul, desi eram cu plata la zi si la prima reincarcare in acea luna. Iti da vreun mesaj de eroare?

DanielaH
Moderator
@NITA LILIANA, ai reușit să adaugi cardul în aplicație? Ai făcut reîncărcarea? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Emanuel15
Începător
Nici eu nu pot aduga cardul in aplicatie si nici pe site de pe calculator. Stie cineva vreo solutie ?

DanielaH
Moderator
Salut, Emanuel15! În acest moment, din browser (laptop/ desktop), "setări generale - cardurile mele", nu mai există posibilitatea de a adauga un card nou. Singura variantă este de a salva cardul din aplicație, la finalul primei tranzacții de plată. La urmatoarea tranzacție vor aparea datele cardului salvat, fără să mai fie nevoie sa se introducă din nou toate datele.