anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot bloca apelurile din Regatul Unit?

Betty1411
Junior

Va rog sa-mi spuneti cum pot bloca orice apel din Regatul Unit? Ma exasperează și noaptea. Am blocat multe, dar ele continua de pe numere diferite. Am răspuns de curiozitate la unul din ele, iti răspunde un robot care te trimite niste instructiuni; clar aceste apeluri vin în urma atacului cibernetic anunțat de Orange. Ma puteți ajuta? 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poți utiliza aplicații precum Orange Phone sau Truecaller pentru a bloca aceste tipuri de apeluri.
Ai opțiunea de a restricționa toate apelurile provenite dintr-o anumită țară, pe baza prefixului internațional.

Android: 

iPhone:

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Cred că există aplicații terță parte care blochează apelurile internaționale. Știu că le foloseam înainte, dar nu le mai știu numele

Am instalat "Orange telefon", asa am reușit. Multumesc mult!

Mă bucur că ai reușit! Orange Phone este o aplicație mai simplă și este ușor de utilizat.

O zi frumoasa!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poți utiliza aplicații precum Orange Phone sau Truecaller pentru a bloca aceste tipuri de apeluri.
Ai opțiunea de a restricționa toate apelurile provenite dintr-o anumită țară, pe baza prefixului internațional.

Android: 

iPhone:

Multumesc mult! Voi încerca aceste soluții 

Am instalat "Orange telefon", multumesc foarte mult!

Buna ziua tuturor cum pot obține un abonament telefon la dvs 

@lungukevin077, ai încercat să faci o simulare în magazinul online? Ce telefon și ce tip de abonament îți dorești?