anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum dezactivez functia apel in asteptare?

Rotaru_Tița
Începător
Când sun pe telefonul soțului si apasă pentru a-mi răspunde apare activat semnul pentru apel in asteptare și nu mă poate auzi. Ce este de făcut?
Culmea este că și invers se întâmplă același lucru !
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Salut,tasteaza #43# apoi tasta apel, pe telefonul sotului si pe telefonul tau pentru dezactivare. Daca vrei sa-l activezi din nou tasteaza *43# apoi tasta apel. Opțiunea se poate activa sau dezactiva și direct din meniul telefonului, din secțiunea Apel > Setări > Servicii suplimentare > Apel în așteptare.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Ascary
Campion certificat
Salut,tasteaza #43# apoi tasta apel, pe telefonul sotului si pe telefonul tau pentru dezactivare. Daca vrei sa-l activezi din nou tasteaza *43# apoi tasta apel. Opțiunea se poate activa sau dezactiva și direct din meniul telefonului, din secțiunea Apel > Setări > Servicii suplimentare > Apel în așteptare.

Romeo_
Senior certificat
Se mai poate dezactiva si din setarile telefonului : Setari - telefon - apel in asteptare - dezactivare.

Razvan
#StarMember
Sigur nu vorbește deja la telefon și când îl suni apare ca apel în așteptare?

Florin_D
Cunoscător certificat
In functie de telefon, spre exemplu la samsung, trebuie sa intri la apeluri> celet trei punctulete > setari > servicii suplimentare si acolo debifezi apelul in asteptare.

Danny_3
Începător
#43#si apel functioneazala toate tipurile de telefoane

Vio73
#StarMember
Foarte corect. Iar dacă vrei s-o reactivezi, *43# și apelare. Succes!

RafaHelper
#StarMember
Buna Tita, ‏‏‎ ‎ Bine ai venit in comunitate si felicitari pentru prima intrebare. ‏‏‎ ‎ As vrea sa iti mai ofer cateva recomandari ce te vor ajuta atat pe tine cat si pe viitori membri in comunitate. Nu trebuie sa iti folosesti numele real in comunitate, il poti schimba in sectiunea profil. ‏‏‎ ‎ Verifica si link-urile de mai jos pentru a intelege mai bine cum funtioneaza comunitatea Orange: https://comunitate.orange.ro/pages/ghid https://comunitate.orange.ro/questions/1971113-principiile-comunitatii-orange-romania https://comunitate.orange.ro/pages/termeni-si-conditii-generale-de-utilizare-comunitatii-orange-romania ‏‏‎ ‎ Pentru a putea sa iti oferim o solutie personalizata avem nevoie de mai multe detalii legate de problema ta: - Ce model de telefon utilizeaza sotul tau? - Se aude un ton sau muzica pe telefonul tau cand pe telefonul sotului apare apel in astepare? ‏‏‎- Ne poti atasa o captura de ecran sa vedem mai bine ce apare in timpul apelului, editeaza aceea captura inainte de a o incarca aici in comunitate astfel incat sa nu se vada numere de telefon. ‎ Asteptam sa ne raspunzi sa aceste intrebari si apoi vom reveni cu un raspuns.

RafaHelper
#StarMember
Tot legat de problema ta as vrea sa clarificam aici in comunitate ce inseamna apel in astepare si apel retinut. Din ce am inteles eu, in cazul tau ar fi vorba de apel retinut si nu apel in asteptare. ‏‏‎ ‎ Ce este "Apel în așteptare" ? Dacă ai o convorbire activă și ești apelat de o altă persoană, vei fi notificat printr-un semnal sonor că un nou apel se află în așteptare pe linie. Pe ecranul telefonului tău va apărea mesajul „Apel în așteptare”, iar tu ai posibilitatea să răspunzi, să respingi sau să ignori apelul. ‏‏‎ ‎ Ce este "Apel reținut" ? Apelul reținut pe linie îți permite să întrerupi temporar (fără a închide canalul de comunicație) o convorbire activă, pentru a iniția o nouă convorbire sau a accepta un apel în așteptare. Corespondentul tău va auzi un mesaj de întâmpinare Orange care îl va anunța de faptul că se află în așteptare și îi recomandă să nu închidă. ‏‏‎ ‎ Poți avea cel mult o convorbire activă și una reținută pe linie în același timp. În plus, ai posibilitatea de a alterna cele două convorbiri de câte ori dorești. ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Accesul și utilizarea serviciilor Apel în Așteptare/Apel Reținut sunt gratuite și disponibile pentru toate abonamentele Orange. ‏‏‎ ‎ @Tita ne poti spune in ce caz te regasesti, apel in astepare sau apel retinut?

Ascary
Campion certificat
Tita spune ca ii apare iconul apel in asteptare. La apel retinut nu apare un astfel de icon.

Razvan
#StarMember
La huawei, când suni o persoana aflata în convorbire curentă, apare pe ecran apel în așteptare pentru câteva secunde și îmi dau seama că este ocupat.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Rotaru Tița ai reușit să rezolvi? Te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!