anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum aflu nr. de telefon la tabletele de la minister?

Marcel21
Începător
Cum aflu nr. de telefon la tabletele oferite de minister, am nevoie să-mi trimită link-ul pe el si nu știu cum se face... Mulțumesc!!
6 Răspunsuri 6

FaraUnID
Campion certificat
Intr-un Orange Shop, prin apel la serviciul clienti, prin mutarea cartelei intr-un telefon si apel la *100#, vorbeste la unitatea scolara de unde ai primit tableta.

Firefly
Cunoscător
Sa inteleg ca nu ai posibilitatea sa suni de pe acest numar? Atunci cred ca doar daca suni la 300 de pe un numar Orange si oferi seria cartelei al carui numar vrei sa il afli.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Marcel21, Ce model de tabletă ai primit?

FaraUnID
Campion certificat
@Firefly Initiatorul se refera la SIM-ul e date primit impreuna cu tableta, prin programul Scoala Online. Acele SIM-uri sunt asociate unui cont corporate si beneficiaza de administrare / management special si centralizat. Tu, ca si utilizator final nu ai control prea mare asupra lor. Spre exemplu pe tableta nu ai drepturi de administrator.

Firefly
Cunoscător
Ok poate il ajutam altfel pe Marcel, acel link nu il puteti copia direct (pe o foaie de hartie sau de pe tableta pe telefon sau ce dispozitiv doriti) ? Sau eventual sa va logati la Facebook sau Instagram sau orice platforma de socializare (la care aveti un cont activ) si sa trimiteti linkul prin acestea?!

DanielaH
Moderator
@Marcel21, ai reușit să afli numărul de telefon? Te așteptăm să revii și să ne spui cum ai procedat. În cazul în care mai au și alți membri aceeași întrebare, răspunsul tău va fi de ajutor. Mulțumim.