anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare serviciu control parental

Doru_10
Începător
Bună seara,
As vrea sa știu dacă la Orange exista un serviciu de control parental care poate fi activat pentru un număr existent în My Orange și care aparține unui copil. Nu ma interesează nici o aplicație care trebuie în prealabil instalata pe telefonul copilului ci pur și simplu un serviciu, plătit eventual, care sa limiteze accesul la internet ca durata și conținut. Dacă nu ma înșel cei de la Vodafone au asa ceva.
Mulțumesc.
4 Răspunsuri 4

Ascary
Campion certificat
Salut Doru,da exista serviciul Orange content lock. Gasesti mai multe detalii in link-ul de mai jos: https://www.orange.ro/aplicatii/content-lock/

Jay
Campion certificat
@Doru, pentru a avea o discuție cursiva si a putea găsi toate informațiile in același loc, orice întrebări ai despre acest subiect, ar trebui sa le scrii tot aici, pe topicul deja deschis de tine... si, separat, poti pune alte întrebări despre alte subiecte care te Interesează.. Din My Orange nu stiu daca este posibil acest lucru, ma gândesc ca pentru a putea cineva controla ceva in telefonul altcuiva ar trebui sa aibă acces, printr-o aplicație, la acel telefon.. Din telefon ai incercat sa vezi daca poti face niște setări? Eu am găsit în telefon setare pentru control parental.. Probabil difera de la un model de telefon la altul, dar, cred ca telefoanele de generație mai noua ar trebui sa aibă o setare.. Am gasit aceste informații pe site-ul Orange.. https://www.orange.ro/help/articole/cum-setezi-controlul-parental-pe-telefon-sau-tableta Si, in acest topic mai vechi, găsești mai multe răspunsuri despre subiect.. https://comunitate.orange.ro/questions/2046538-aplicatii-controlul-parental

Doru_10
Începător
Mulțumesc pentru răspunsuri. Din păcate nu ma ajuta prea mult pentru ca nu pot instala aplicatii în telefonul copilului și pana la urma , dacă ma gândesc bine , nici nu ar fi nevoie. Am deja instalata aplicatia My Orange în telefonul meu, cu care plătesc toate abonamentele și cu care pot restrictiona orice număr al familiei. Tot din My Orange ar trebui sa pot restrictiona și monitoriza și traficul de date pentru un număr ales de mine și pentru care plătesc, pana la urma. Cat despre asa zisa aplicatie Orange content lock, de fapt ea nu exista nicăieri. Paginile sunt inexistente în Magazin Play sau sunt direcționate spre Bit Defense, Orange Antivirus, ceea ce este altceva. Probabil s-a renunțat la idee dar nimeni nu spune asta. Repet încă o data , Vodafone are monitorizare online fără instalare aplicatie în telefonul țintă. Nu este nici un spionaj, este o restrictionare a conținutului și volumului de date pentru un copil, totul este plătit de titularul abonamentului, lucru care se poate dovedi. De ce este asa greu ? Sigur, ofertele sunt tentante, vânzarea merge, dar efectele nu contează? Mulțumesc.

DanielaH
Moderator
@Doru, așa este, serviciul și aplicația Orange Content Lock nu mai sunt disponibile. Mulțumim mult pentru feedback și sugestii.