anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum înregistrez un SIM de tableta in my orange

Denisa_5
Junior
Am o tableta și SIM de internet și nu știu cum sa o adaug in contul My Orange deoarece nu știu numărul de telefon.
14 Răspunsuri 14

Jay
Campion certificat
Nu ai un contract pentru acel sim? Ar trebui sa scrie în contract..

Denisa_5
Junior
Este o cartela PrePay

Jay
Campion certificat
Ai zis sim de internet și am crezut ca este vorba de abonament.. Pai ca să afli numărul unei cartele prepay, poti pune cartela intr-un telefon si urmezi pasii din topicul de mai jos.. https://comunitate.orange.ro/questions/1972680-aflu-numarul-telefon-orange-prepay-credit

Denisa_5
Junior
Având in vedere ca este un SIM de internet, nu îl pot bagă in telefon sa apelez cu el....

FaraUnID
Campion certificat
SIM-urile de internet ar trebui sa aiba numarul de telefon trecut undeva la vedere, pe suportul din plastic pe care este trecut si codul PUK. Daca nu cu o vizita intr-un Orange Shop ar trebui sa afli numarul de telefon.

Jay
Campion certificat
Ai cumpărat un sim prepay de internet care are număr dar, pe pachet nu scrie nimic si nu poti sa-l pui intr-un telefon, sa afli numarul... Având în vedere ca nu te pot ajuta, iti urez succes, poate știe altcineva mai multe despre asta.. Din punctul meu de vedere ar trebui sa ai numarul in pachet.. sau sa-l poti afla punând sim-ul intr-un telefon, sa primești un sms, fără sa faci tu ceva... Sunt curioasa care este soluția.. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
O aplicatie terta care poate identifica numarul de telefon. Intr-o perioada varianta de mobil a portalului Orange identifica numarul de telefon asociat SIM-ului din telefon, in momentul in care accesai site-ul chiar daca nu erai logat pe cont.

Jay
Campion certificat
Am folosit acum vreo 2 luni o aplicație, dar, chiar nu-mi amintesc de ce.. am un prepay in gratie pe acasă si pe acel telefon este o aplicație "sim serial number" cred.. Sigur a fost tot pentru ceva din comunitate, dar, chiar nu-mi amintesc ce informație imi arata.. :)) LE: aplicatia menționată de mine, mai sus, iti spune doar seria, pentru cazul in care nu ai cum s-o afli..

Vio73
#StarMember
Știu că înainte mergea să bagi sim-ul într-un telefon, apelai *100# și aveai undeva numărul meu. Nu știu dacă mai e valabilă treaba, dar merită încercat. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Exista aplicatii terte care pot identifica numarul de telefon asociat cartelei SIM.

FLo1
#StarMember
Orice cartela SIM prepay utilizata intr-un telefon poate accesa meniul gratuit apeland *100# , iar apoi alegi ramura 5 si apoi 3. Vei primi ca SMS numarul asociat SIM-ului.

Jay
Campion certificat
@Flo, ma bucur sa aflu ca merge, deja, dupa ce i-am recomandat pasii dintr-un alt topic, unde era inclusiv varianta pentru cazul in care n-ai credit, deci asta cu *100#, incepusem sa ma simt putin cam dumb.. ca nah, este sim de internet si nu poate fi bagat in telefon.. am zis ca o avea alta forma.. Neavand de-a face, aproape deloc cu varianta prepay, am zis ca o fi ceva special si eu habar n-am.. si ar fi mai bine sa tac.. You made my day :))

FLo1
#StarMember
@Jay: nici eu nu puneam mare pret pe *100#, pana cand am vazut ca inclusiv pe abonament ai acces mai facil, mai rapid, mai simplu si lipsit de conditionarea accesului de date mobile. Semnal cat de slab sa ai... si tot merge. :) Ma bucur daca ti-am adus o raza de... soare. 🙂

DanielaH
Moderator
@Denisa, ai reușit să afli numărul de telefon și să-l înregistrezi în My Orange? Te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!