anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se va intampla cu posesorii actuali Huawei, in urma interzicerii accesului la serviciile Google?

Anonim
Neaplicabil
Sunt posesor de Huawei și cred că toți utilizatorii acestui brand (dar și cei care folosesc Honor, sub-brand-ul Huawei) sunt curioși la ce se pot aștepta.
1 Soluţie acceptată‚

Nobel
Începător

Salutare tuturor!

 

Pentru cei care încă mai au întrebări cu privire la acest subiect am atașat o carte de vizită care conține un număr de telefon și un minisite.

Vă recomand fie să sunați la numărul de telefon de pe cartea de vizită, fie să accesați minisite-ul pentru un răspuns oficial din partea celor de la Huawei.

 

Eu sunt posesor de Huawei și imediat ce am aflat despre acest incident am mers într-un magazin Orange iar de la consultantul din magazin am primit informațiile necesare, dar și această carte de vizită. După ce am sunat la acest număr și am vizitat minisite-ul am primit toate răspunsurile de care aveam nevoie.

 

Mulțumesc Huawei și Orange pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

 

Vizualizare soluţie în postul original

262 Răspunsuri 262

Neaplicabil
Vor putea folosi in continuare telefoanele

Vio73
#StarMember
Da, corect. Nu este problema pentru cei care le au, ci probabil pentru cei care vor dori să achiziționeze de aici încolo.

teacher_
#StarMember
Până la urmă, am înțeles că au mai redus și americanii din pretenții, și este posibil sa se semneze contracte noi cu furnizorii din SUA, astfel încât și noile modele de telefoane Huawei sa beneficieze de Google Play și restul aplicatiilor furnizate de americani. Aveți linkul aici. https://www.economica.net/huawei-nu-are-un-plan-b-pentru-a-inlocui-android-google-inca-incearca-sa-fie-furnizorul-nostru_171687.html Cred că totul se va rezolva, ține doar de niste comisioane pe care trebuie sa le ia cineva 🙂

Vali
Junior entuziast
Ce sa se intample? Adio Huawei! Oricum eu am un Mate 20 Lite si de abia astept sa-l schimb! In afara de autonomie, o prostie de telefon.

Jenica
Junior
O sa fie nevoiti sa astepte reglementarea situatiei sau sa schimbe telefonul.

Eduard280694
Junior
De accea am evitat sa imi cumpar aceasta marca.

Vio73
#StarMember
Cred și sper că nu vor fi probleme. Poate doar la telefoanele care vor apărea de aici încolo. Dar nu se știe niciodată! Da, sunt de evitat și din punctul meu de vedere!

TheSpecialist
Maestru
Un mic detaliul legat de update - uri la Huawei și mult discutatul război : https://www.economica.net/huawei-pregateste-un-update-major-la-sistemul-de-operare-ce-telefoane-il-vor-primi_172613.html

Vio73
#StarMember
Înseamnă că se pregătesc de ce va urma! Probabil că-și iau măsuri de precauție!

Razvan
#StarMember
Departamentul pentru Comerţ al Statelor Unite va prelungi o decizie care permite Huawei Technologies să cumpere produse ale companiilor americane, astfel încât să poată oferi în continuare servicii de service clienţilor săi, au declarat surse apropiate situaţiei, transmite Reuters potrivit news.ro. ”Licenţa generală temporară” va fi prelungită cu 90 de zile, au spus sursele. https://www.stiripesurse.ro/washingtonul-va-prelungi-o-decizie-care-permite-huawei-technologies-sa-ofere-in-continuare-service-clientilor-existenti_1375734.html

eda2k
Cunoscător
Salut, Din ce în ce mai des, terminalele Huawei au reduceri f mari ! Oare de ce ... Probleme cu actualizările poate ?

Anonim
Neaplicabil
Din ce am citit în ultimele zile, se pare că Huawei mai are încă 90 de zile în care poate folosi suportul Google și al altor furnizori/parteneri americani. Sunt convins că vor găsi o soluție împreună și poate (sper eu) se vor împăca. Chiar dacă au o situație neclară în această perioadă, cei de la Huawei au avut rezultate bune, cred că nici ei nu se așteptau :) Eu am primit update-uri de securitate și un update la EMUI 9.1, sper să primesc update și la Android Q (EMUI 10).

BikermanRO
Junior
În familie avem doar telefoane Huawei în acest moment. Cu telefoanele deja lansate nu cred că vor fi probleme. Probleme vor apărea (dacă vor apărea) doar la cele lansate după terminarea acordului de 90 zile existent. Eu unul cred că toată povestea asta este doar un balon de săpun lansat de Trump și ține mai mult de partea economică decât de partea de spionaj.

Vio73
#StarMember
Situația e complicată în continuare.

BikermanRO
Junior
Așa este. Sper totuși să se rezolve favorabil pentru Huawei. Dispariția lor de pe piața vestică va fi o mare problemă dpdv al inovației, iar cei care vor trage ponoasele vor fi consumatorii.