anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bonusuri Orange oferite la ziua de naștere/ onomastica

Laura_cio
Senior
De ziua de naștere/onomastica, Orange oferă cadouri pentru cartela/abonament. Despre ce cadouri este vorba?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Doar pentru posesorii de abonamente se oferă net nelimitat în luna în care ai ziua de naștere și de ziua onomastică un voucher de 10% reducere la accesorii în Magazinul online. Poti vedea aici noua campanie de fidelizare https://www.orange.ro/orange-thank-you/

Vizualizare soluţie în postul original

81 Răspunsuri 81

Florin
Cunoscător
Ma alătur celorlalți clienți care au primit cadou de ziua lor, am primit net nelimitat național timp de aproape 2 luni. Voucher nu am primit și nici nu solicit pentru ca nu am ce face cu el. As fii vrut sa schimb telefonul dar mai am 1 an de contract....

FaraUnID
Campion certificat
@Orange Am primit un voucher de la voi, valabil în magazinul online, dar indiferent ce aleg sa cumpăr, în momentul în care aplic reducerea, primesc mesajul "voucher-ul nu poate fi folosit pentru aceasta tranzacție"! Recomandări!?!?!?

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, depinde foarte mult când, pentru ce anume și în ce condiții a fost emis voucherul. Sunt vouchere care se pot folosi de exemplu doar pentru telefoane, altele doar pentru accesorii, altele doar pentru achiziție la fidelizare, altele doar pentru achiziție la preț standard etc. Fiecare voucher are o anumită perioadă de valabilitate. Ne dai, te rog, mai multe detalii?

teacher_
#StarMember
Eu nu am primit nimic de ziua mea de vreo 3-4 ani, dar nu mă plâng. Vom vedea pe viitor, poate mi se schimba norocul.

Neaplicabil
Eu am primit. Problema e ca vad ca nu se mai termina. Trebuia să se încheie pe 15 dar keep running. Ori luna e mai lunga la Orange România ori ma așteaptă vreo surpriza.

Jay
Campion certificat
Nu te asteapta nicio surpriză.. este o lună plus prorata.. primești pentru ziua de naștere si se prelungește până la emiterea următoarei facturi.. De exemplu eu fac o lună în weekend, de cand am primit net nelimitat, dar, factura se emite pe 7 aprilie, deci voi avea net nelimitat pana in aprilie, deși luna de net nelimitat se termina in cateva zile.. Eu asa stiu, dar, voi avea ocazia sa-mi confirm..

Neaplicabil
Eu am pe 23 facturarea. Deci mai e puțin. Oricum stau exclusiv pe wifi de la Digi, ca la ce viteza are Orange mai bine lipsa. Dar văzând cum specialiștii nu sunt capabili sa rezolve problema cu my Orange sa arate resursele ma pot gândi la ce e mai rău.

Vio73
#StarMember
Nu ai încercat și pe telefon să dai la cronos? Adică 415?

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
Si un prepay cu ce-a putut de a gresit / Macar o data-n an să poată fi și el sarbatorit? / Să simtă si el ce vârstă-i are SIM-ul / Și-n joc perenității dacă îi ține ritmul.

svetalex
Maestru
Acum câteva zile a fost ziua mea de naștere. Anul acesta nu am primit nimic de la Orange. nici măcar un SMS de felicitare 🙂

DanielaH
Moderator
@svetalex, îți urăm și noi la mulți ani cu sănătate, multă fericire și noroc! De ziua de naștere Orange oferă 1 lună + prorata de internet nelimitat, cu condiția să ai declarată data nașterii și, binențeles, să nu deții o altă opțiune cu internet nelimitat 🙂

Ascary
Campion certificat
Poate pentru ca ai avut alte "bonusuri" cumva? Poate internet nelimitat...nu stiu...

svetalex
Maestru
Așa este. Am o opțiune cu net nelimitat. Da` măcar un „La mulți ani” prin SMS cum trimiteau în alți ani 🙂 Deși știu că sunt SMS-uri automate, mie îmi plac 🙂

DanielaH
Moderator

@svetalex, da, așa este, SMS-urile de felicitare sunt automate și ele pleacă odată cu activarea bonusului, nu separat. Dar te felicităm noi aici în Comunitate și-ți urăm toate cele bune!

 

Ascary
Campion certificat
Pai vezi? La multi ani iti transmite Orange odata cu bonusul aferent de internet nelimitat o luna de zile insa cum tu aveai deja un bonus activ de internet nelimitat,sistemul nu ti-a mai trimis nimic. __________________________ Daniela,nu mai posta peste mine ca ni se incaleca "scrisurile". Nu pot scrie ceva ca hop,apare mesajul tau inainte :))))