anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Asus rog phne 7 - apel 4G

Iulian78
Junior entuziast

Știe cineva daca la asus rog phne 7 când apelezi o persoana și am semnal le telefon 4 g sau 5g de ce îmi schimba semnalul de la 5 g in h in momentul apelului?

După ce închid apelul semnalul de rețea revine la 5 g sau 4 g

 

70 Răspunsuri 70

arsradu
#StarMember

Din cate observ, ei au acelasi build si pentru EU.... Dar din cate am vazut, nu au nimic concret pentru operatorii din Romania.

Cel putin eu asa inteleg de aici.

Din cate vad eu, versiunea de acolo e un pic diferita.... Posibil chiar un pic mai veche. Telefonul tau a venit direct cu versiunea asta (cu 225 in coada)? Sau i-ai facut tu update?

Client Orange

Iulian78
Junior entuziast

I am făcut update

Ok, si banuiesc ca nu aveai serviciile nici pe versiunea/versiunile anterioare, nu?

Intreb in ideea in care ar putea fi vreun bug cu versiunea curenta. Dar daca e la fel in ambele...e clar ca nu a fost implementat.

Client Orange

Iulian78
Junior entuziast

Sincer sa fiu nu știu că am terminat de configurat tel.si apoi i am dat update

Daca ar fi fost....cred ca iti sarea in ochi icoana din bara de status. In mod normal, cand ai serviciul activat, ai si o icoana specifica. Si pentru VoLTE, si pentru VoWIFI. Cred ca ti-ar fi sarit in ochi daca o vedeai. Daca ieri ai vazut-o prima data...tind sa cred ca nu a fost nici in versiunea initiala.

Client Orange

Iulian78
Junior entuziast

Da .Tot ce e posibil

Iulian78
Junior entuziast

Nu știu ce o sa fac ,nu pot sa stau nici fara tel.15 zile .

Poate o sa l folosesc așa că el nu se aude prost ,dar mă oftic că un telefon care costa niste bani și e considerat telefon premium sa nu poți să îl folosești cum vrei tu

 

Yeep.... Te inteleg perfect. In curand se vor inchide si benzile de 3G, deci nu-ti va mai face switch in 3G ci in 2G.... Nu e ideal deloc. Poate pana atunci se implementeaza suport. Dar daca atatia ani nu au facut nimic, nu imi fac prea mai sperante ca o sa inceapa acum.

Ti-am zis....poti eventual sa-l pui pur si simplu la vanzare. Pe OLX, Okazii, flip.ro, usedproducts.ro si altele. Dar da, e pacat de telefon. Sunt telefoane muuuult mai ieftine care au suport nativ pentru serviciile astea.

Client Orange

Iulian78
Junior entuziast

S-a activat volte functioneaza cu acel cod. dar trebuie tastat manual, nu copiat și inserat că nu funcționează 

Intr-adevar. La codurile de genul asta, daca le scrii prea repede sau dai copy-paste, exista posibilitatea sa nu-ti ia comanda. Si daca nu ai niciun feedback din partea telefonului (in afara de activarea propriu-zisa), poti sa crezi ca a facut ceva, cand de fapt nu a facut nimic. :))

Ca sugestie, poti incerca o smecherie: poti sa dai copy-paste, dar fara ultima *. Sau dai cu totul, stergi ultimul caracter, si il scrii din nou. S-ar putea sa mearga asa. Asta ca sa nu scrii fiecare caracter in parte. De asemenea, daca il scrii deja manual, dar l-ai scris poate prea repede, si vezi ca nu reactioneaza, poti sa faci o mica pauza inainte de ultimul caracter. La mine a mers mereu asa. 🙂

Client Orange

E un telefon ”premium” pentru caegoria ”games phone”. De aceea opțiunile pe configurări de voce sunt minimale. În schimb are acumulator extra, RAM și stocare din plin, procesor la fel, diverse funcții adiționale pentru foto & sound realizate atât hardware cât și software.... în fine, toate modelele au ceva lipsă. De aceea la o achiziție viitoare îți stabilești prioritățile luând un model care să acopere prin specificațiile acestuia toate funcțiile necesare și prioritare pentru tine. Numai bine.