anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apeluri facetime

bruce_xpr
Junior entuziast
Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la aplicatia facetime. Stie cineva daca este tarifata in vreun mod de orange in roaming?
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
@bruce_xpr: Din moment ce foloseste doar trafic de date, este tarifata ca un "skype", "whatsapp" etc. Daca ai o conexiune Wi-Fi acolo unde esti, atunci nici nu ai vreo problema cu Orange.

bruce_xpr
Junior entuziast
Multumesc de raspuns ,sa inteleg ca daca tin in mod avion telefonul si ma conectez wifi sun prin apel wifi consum minutele din abonamentul meu ori se va regasi adresa ip si imi va fi taxat apelul in roaming?

FLo1
#StarMember
"The app runs over your cellular data or Wi-Fi network which means that you don’t pay anything to use this service". Functioneaza ca orice aplicatie de apel video online. Problema este ca nu o folosesti decat intre cei cu aplicatia instalata, adica nu poti apela pe cei care nu au pe smartphone-ul / PC-ul lor instalata aplicatia. Exact ca la Skype sau Whatsapp. Apropo: este versiune si pentru IOS / Windows, nu doar Android. (Detalii pe https://facetimeforpc.pro/).

bruce_xpr
Junior entuziast
Personal am iphone si din cate stiu , nu exista facetime decat pentru ios.

Anca07
#StarMember
Despre apelurile wi-fi in roaming, uite un topic care te poate ajuta sa iti mai raspunzi la unele intrebari https://comunitate.orange.ro/questions/2073833-acces-serviciul-vo-wifi-roaming

Vio73
#StarMember
Ai destule aplicații care te fac să eviți neplăcerile!

FLo1
#StarMember
@bruce_xpr: aplicatia de face time are suport si pe android, dar si Ios, asa cum stii. Aplicatii de acel tip sunt o multitudine, dar mai utila ar gi o aplicatie care sa nu depinda de instalarea la ambele terminale a aplicatiei. Adica sa poti apela si numere de telefonie fixa sau mobile non-smart. Restul e apa de ploaie.