anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am o problema cu mesajele SMS

Ionutz1989
Începător
Este posibil sa fie o greșeală pe acest fișier cu același număr?
13 Răspunsuri 13

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Ionut, La o prima vedere, nu pare sa fie o problema. Dar ar fi bine sa nu publici date personale (in cazul asta, nr de telefon) pe forumuri sau, in general, in spatiul public. Revenind la problema ta, de ce crezi ca ar fi o greseala in fisier? Din ce pot eu sa-mi dau seama, sunt foarte multe SMS-uri trimise catre alte retele (si probabil, tarifate ca atare). Pana aici, nimic iesit din comun. 🙂 La ce anume ar trebui sa ne uitam?
Client Orange

delfinas
#StarMember
Ionutz, bun venit in Comunitate!!! Eu vad o pb in frecventa sms-urilor pe minut. Asa rapid e cineva in a tasta 3-4 sms-uri/minut? E adevarat ca depinde si ce scrii, cate caractere si rapiditatea de tastare... Nu stii numarul, consideri ca s-au trimis mai multe mesaje decat stiai tu? Ce te deranjeaza de fapt?

Ionutz1989
Începător
Voiam să știu dacă e 100% real,sau poate fi și o eroare,pentru că sunt prea multe și nu ai avea când sa scrii atât

delfinas
#StarMember
Pai tu poti verifica cel mai usor, uitandu-te in telefon la mesagerie. Sper ca e vb de telefonul tau si nu spionezi pe cineva! Ar fi trebuit sa nu lasi numarul vizibil pe lista, din motiv de GDPR.

Ionutz1989
Începător
Nu spionez pe nimeni,prietena mea spune că nici nu cunoaște acest Nr. Asta mi se pare ciudat

delfinas
#StarMember
Si cine s-a sesizat ca e o pb, ea sau tu dupa ce i-ai vazut desfasuratorul? Daca prietena zice ca nu stie acel numar, sa sune si sa vada cine ii raspunde,

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Ionut, Din pacate, noi in Comunitate, nu putem verifica acuratetea informatiilor. Suntem clienti ca si tine. Dar la o prima vedere, si fara alte informatii, judecand doar pe baza screenshot-ului pe care l-ai atasat, desfasuratorul pare sa fie corect. Adica este tehnic posibil sa se trimita acele mesaje in timpul respectiv. Depinde cine si cat de repede scrie pe telefon, depinde de lungimea mesajelor, depinde daca sunt trimise de pe telefon sau de pe un PC. Se pot trimite prin Google Messages, dintr-un browser de PC, daca vorbim de un telefon cu Android, sau Messages pe MacOS, de exemplu, daca vorbim de un telefon cu iOS. Sunt mai multe necunoscute aici. Dar ceea ce vreau sa spun e ca da, tehnic este posibil sa se trimita acele mesaje in timpul respectiv. Acuma, care e scopul acelor mesaje, catre cine au fost trimise si tot asa...acolo din pacate nu te putem ajuta. Dar mi se pare o idee buna cea sugerata de delfinas.
Client Orange

mihai_13
Maestru
delfinas ar trebui sa se dea si un premiu pentru cea mai buna replica ;)))

delfinas
#StarMember
Care ar fi aceea, mihai? 🙂

mihai_13
Maestru
replica ta delfinas 🙂

delfinas
#StarMember
Am inteles ca e vb de o replica de a mea... Cea cu "Si cine s-a sesizat ca e o pb..."? 🙂

mihai_13
Maestru
Da :))) a fost exact la tinta.

delfinas
#StarMember
Mda, vad că s-a lăsat tăcerea. Sper că e de bine....