anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unificarea sistemelor Oro cu Oroc

Baiazid
Junior entuziast

Unificarea sistemelor oro cu Oroc din 21 august

1 Soluţie acceptată‚

Clientii Orange (Orange Romania Communications) vor fi migrati in perioada următoare, pe rând, în sistemele Orange și din acel moment vor prelua automat toate ofertele și beneficiile Orange. Momentan nu avem o dată exactă la care acest proces va fi finalizat.

Vizualizare soluţie în postul original

49 Răspunsuri 49

Ar fi mai enjoy-able daca ar trece la isp oro. Nush de ce abonatii ce au Isp oro au latenta de 7 ms, eu la oroc am 24ms. Aceasi scara de bloc.

Frank76
Junior

Termina anul acesta Orange unificarea rețelelor oro cu oroc sau mai durează un an sau doi pentru că abonați Orange de la fostul Telekom sau cam plictisit de povesti de adormit copii transmise de Orange 

Salutare!

Din câte știu, a început procesul efectiv, dar vedem când se va face efectiv, vei vedea.

Sper să fie cât mai curând!

Baftă!

Frank76
Junior

Se mai face migrarea abonaților de la OROC (fostul Telekom) la ORO in anul 2025 sau in 2026?

Salutare!

Știu că este un proces în desfășurare, iar migrarea efectivă incepuse pe la sfârșitul lui august. Probabil că ei încearcă, dar este un proces destul de anevoios și nu cred că se va finaliza. Doar ei cred că pot să-ți răspundă la această întrebare!

Baftă!

Baiazid
Junior entuziast

1000007536.jpg

 Mesaj de la Orange pentru abonații fostului Telekom.

Deci din decembrie  ma pot abona la extraoptiunea TV international cu posturi TV din Franța și Italia.  Vom vedea daca Orange se tine de cuvânt sau sunt minciuni, că din august s-a tot spus că se face migrarea abonaților de la fostul Telekom, in fiecare lună, și nu s-a întâmplat nimic, dar tare mă tem că nici in decembrie nu se va întâmpla nimic. Totul va rămâne la fel, nu va fi migrat nici un abonat  de la fostul Telekom la Orange.

Doamne ajută să se întâmple cât mai repede migrarea și toți abonații să aibă acces la toate facilitățile oferite de Orange! 

Vesti bune. Mulțumim @Baiazid!

Salut!

Mesajul e personalizat, nu este pentru toți clienții fostului Telekom. De exemplu, si eu sunt in situația in care aștept unificarea sistemelor informatice Orange si  am primit notificarea in 18.09: " ...

Vom efectua aceasta tranzitie in mod automat, fara nicio actiune necesara din partea ta si fara

intreruperi in functionarea serviciilor, incepand cu data de 05 noiembrie 2025, pentru codul de

abonat Ryxyxyxyxyx." 

Probabil se realizează in funcție de infrastructura, adăugare de noi servicii etc. La mine nu era fibra optica, momentan internetul este pe tehnologia adsl "fibra" 100. Intre timp, au ajuns cu fibra pe scara blocului in care locuiesc si am disponibil deja pentru activare serviciul Extra, Premiere, etc. 

Baiazid
Junior entuziast

Mesajul respectiv l-am primit de la Orange am vrut sa activez extraoptiunea international și ei au trimis acest mesaj probabil vor face tranziție an noiembrie și decembrie nu pentru toții abonații an aceeași luna o parte an noiembrie și restul an decembrie 

Salut!

Da, tot ce e posibil. 

PS: nu te supăra, nu e vreo răutate: "în", in loc de "an". 😄 

Seară extra!😀

Nandy1973
Explorator entuziast

Am  citit pe pagina de Facebook a Orange ca OROC nu mai exista.E adevarat?S-a intamplat minunea?

Nandy1973_0-1761982301236.png

Baiazid
Junior entuziast

Numai cu numele dar an continuare sunt doua companii oro și Oroc oferte nu sunt la fel beneficii nu sunt la fel grila tv nu este la fel daca suni la 300 și ești de la Oroc nu te ajuta cu nimic te pasează către cei de la Oroc când ai probleme deci Oroc Anca exista 

Oficial nu mai există de anul trecut. Dar procesul de integrare totală este în desfășurare.