la 25-09-2025 02:22 PM
Buna ziua! Mă scuzați as dori și eu, niste lămuriri daca mă poate ajuta cineva. Astăzi am fost la Orange shop sa facă tata rezilierea unui abonament voce, acel Nr nu l-am folosit a fost mai mult băgat pe gât de către operatori. Nu a semnat nimik tatăl meu doar o sa cerut c.i. și atât. Au zis că va fi sunat ptr asi da acordul
Că sa nu mai fie sunat dansul, că e bătrân face dializă și al cară pe drumuri am solicitat a face o schimbare de titular sa rămân eu, că titular fiica la serviciul televiziune. Mi sa spus că nu se poate ..doar cu procura. Este adevărat? Mulțumesc frumos ptr raspuns
la 25-09-2025 02:25 PM
Este adevărat, dar cu mai multe insistente din partea dvs.catre un operator orange si anume junior se va rezolva situația. Bafta si succes
25-09-2025 02:39 PM - editat 25-09-2025 02:40 PM
Salutare!
In cazul schimbării unui titular este nevoie că atât vechiul titular cât și noul titular sa se prezinte într-un magazin orange pentru realizarea cesiunii.În cazul in care nu se poate, este normal sa va ceara procura
Detalii aici.
In cazul rezilierii abonamentului de voce, acesta se poate rezilia și online. Daca nu este in perioada minima contractuala, se poate rezilia fara penalități (eventuale reduceri primite).
Detalii aici.
la 25-09-2025 03:09 PM
Salutare!
Orice modificare de contract facuta de altcineva in afara de titularul in persoana se face doar prin procura/imputernicire (evident, notarizata/legalizata).
Varianta mai simpla: asa cum zice Mihai, mergeti amandoi intr-un magazin Orange si faceti cesiunea (cedarea) contractului.
Totusi, vrei rezilierea contractului sau doar cesionarea de pe un titular pe altul? Nu de alta, dar daca vrei sa preiei tu contractul si sa-l administrezi tu mai departe, nu are sens rezilierea.
la 29-09-2025 08:32 AM
Buna ziua! Mulțumesc pentru răspuns. Acel Nr de mobil dorim sa îl închidem ptr că nu folosim acel Nr,,,a fost dată că o prelungire la abonamentul actual. Iar legat de cedare titular....am vrut sa fac schimbarea aceasta...tatăl meu este bătrân avem televiziunea de când eram abonat la Romtelecom...pe urmă Telekom. Acum Orange Romania... El este bătrân , face și dializa..nu prea .mai aude. Și eu greu sa îl duc undeva când avem nevoie de dânsul. Plus că eu, mă ocup de aplicația Orange și tot așa. Și mai am o întrebare...se poate plati lunar fara a prelungi abonamentu ptr televiziune? Mulțumesc
la 29-09-2025 08:58 AM
Salutare!
Ar fi varianta unei procuri notariale (un notar ar trebui se poate deplasa la domiciliu, dar mai bine vorbiti cu unul si va va lamuri care sunt pasii plus costurile).
Legat de abonament: abonamentele nu expira decat daca este scris in mod explicit asa ceva (ceea ce nu cred ca e cazul. Aproape toate contractele cu persoanele fizice se semneaza pe o perioada minima si se prelungesc automat pana una din parti decide altfel. Si pot merge asa ani de zile).
la 29-09-2025 09:05 AM
Abonamentul ptr care am făcut cerere de închidere...da, expira luna aceasta pe 13.10.2025. A fost o cartela cu Nr dat în urma unei prelungiri de abonament. Iar la abonamentul de televiziune, nu am termen ptr când expiră abonamentul.
la 29-09-2025 09:39 AM
O mica "corectie": perioada minima contractual expira, nu contractul. Daca un contract s-ar inchide dupa acea periaoda minima, multi ar ramane fara semnal.
la 29-09-2025 09:46 AM
Da,scuze...așa este. Posibil m_am exprimat gresit
la 29-09-2025 09:49 AM
Nu e nicio problema, dar, in urma cu vreo 15 ani, o fosta colega a semnat un contract cu perioada minima contractuala de 24 de luni si, cand s-au facut cele 24 de luni, se astepta ca abonamentul sa se inchida... La un moment dat a primit un telefon de la recuperatori si nu intelegea ce treaba mai are abonamentul respectiv. Abia atunci a inteles ca este o diferenta intre perioada minima (limitata in timp) si valabilitatea contractului (nelimitata in timp).
la 25-09-2025 03:13 PM
Salutare!
Da, trebuie procură. Dar ai varianta să îi faci cont My Orange și depui/ depune cerere de reziliere de acolo. Poți să ceri asta din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și alegi apoi ,,transfer operator", unde soliciți închiderea abonamentului X, de la următoarea dată de facturare, dacă nu mai are perioadă contractuală.
Baftă!
la 29-09-2025 08:44 AM
Ptr închiderea Nr de mobil...am făcut cererea personal la un magazin Orange. Persoana respectiva a zis că va fi sunat tata ptr asi da acordul legat ca se închide Nr. Nu ne_a dat nimik nici o hârtie...nu am semnat nimik. Pur și simplu să aștepte să fie sunat. Mulțumesc
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor