anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go

GGyuri57
Începător

De citeva zile nu mai pot sa ma loghez la Orange TV Go

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Primești o eroare anume?

delfinas
#StarMember

GGyuri57, bun venit in Comunitate!!!

Vad ca se mai plange cineva... Eu pot sa intru in Orange Tv Go de pe desktop. Probabil ca e o problema pt anumiti abonati. Esti fost client OROC (fostul Telekom), esti in tara sau in roaming? De cand se manifesta pb asta?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai încercat o delogare/ relogare în aplicație?

Pe varianta desktop funcționează?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Radutuby
#StarMember

Salutare,  @GGyuri57 și bine ai venit in comunitatea Orange.

Ai putea să încerci să reinstalezi aplicația pe dispozitivele tale, sau verifică în magazinul de aplicații dacă există o versiune mai nouă și, în cazul în care este disponibilă, actualizează aplicația Orange TV go.

Sper să se rezolve problema! 😊

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Multumesc pentru raspuns.

Am încercat tot . Nu merge pe nici un dispozitiv. Am dezinstalat aplicația si am reinstalat fără succes.

Atunci le scrii la adresa [email protected] și sper să te ajute suportul. Dar asta săptămâna viitoare , că în weekend nu sunt șanse. 

Le dai datele tale personale ( nume, prenume, numere de telefon asociate) și le povestești problema.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Trixen
#StarMember

Salutare si bine ai venit in Comunitate!
De pe ce dispozitiv accesezi Orange TV Go? Care e mesajul pe care il primesti?
Spre exemplu, pe unele dispozitive eu sunt deja logat si imi functioneaza, insa daca incerc sa ma loghez de pe unul nou mi se cere sa ma deloghez de pe unul existent deja, iar mesajul nu e foarte clar (pare ca nu ma logheaza, desi e la pasul de scoatere dispozitiv)

Salut. Nu functioneaza pe nici un dispozitiv.  ReCaptcha verification error. Please try again.